Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deer76
aktív tag
válasz glspeter1 #32049 üzenetére
Kiindulva abból, hogy milyen az enyém (csak 22"-es), teljesen jó lesz neked. Mondjuk a TN panelek után én az ún. IPS glow-t alig érzékelem.
A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
-
I3EI\ICE
aktív tag
válasz glspeter1 #32055 üzenetére
Tudtommal minden 22-esnek mondott monitor (biztos akadnak kivételek, de a többség) 21,5 colos kijelzővel rendelkezzik.
Jahj milyen jó kis monitor volt az a 2211... KÉP
Dehát nem lehet minden jó monitort megtartani, így se sűrűn fordul elő, hogy ne lenne legalább 2 monitor a birtokomban
-
Deer76
aktív tag
válasz glspeter1 #32055 üzenetére
De 21,5-ös. Megszokás kérdése. Ideiglenesen édesanyám 20"-es jó minőségű Samsungja után került hozzám a 18,5"-es Acer. Aminek a méretét könnyebben szoktam meg, mint a minőségét. Ettől függetlenül azzal is sokáig elvoltam. 23 és 21,5 között nincs szerintem markáns különbség és én sem távolról nézem a monitort, ezért egy 20"-es is nagynak hatott (viszonylag).
I3EI\ICE : én is néztem, hogy a fekete egész jó, nem olyan, amit jósoltak, de tény, hogy szinte világos szürke "feketéjű" monitor után ültem eléje.
Bár a munkahelyemen a TN paneles 19"-es HP L1950g monitorok is egész jók.A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
-
Deer76
aktív tag
válasz glspeter1 #32070 üzenetére
Fogalmam sincs. Én DVI-jal használom, azt a kábelt a monitorhoz adják. Mintha itt azt olvastam volna, hogy full hd-ig mindegy, de nem akarok hülyeséget írni.
Ennek a monitornak a színmegjelenítése: 8bit LUT/color, 3x8 bites színkezelés
Arra elvileg elég a DVI is.A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
-
Deer76
aktív tag
válasz glspeter1 #32080 üzenetére
Én szegedi vagyok, fogalmam sincs, de ha van rá pénzed akkor jobban jársz. Én pl nem tudtam kalibrálást kérni.
Ja még annyit, hogy nyomoztam és azt írták, hogy Displayport nem árt akkor ha felteszed a 72,75Hz-es drivert hozzá, már ha működik. Én a Dell oldalán talált drivert tettem fel, az nem tudom mit segít.)[ Szerkesztve ]
A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz glspeter1 #32084 üzenetére
Nem azzal jönnek, csak néha, ha valamit elkevernek DELLéknél.
Én erre a felhasználásra nem erőltetném a kalibrációt. Lehet,de mivel eleve bizonytalan vagy, szerintem simán mondj le róla, azt túlvagy a dilemmán.
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
zack
nagyúr
válasz glspeter1 #32181 üzenetére
Azon múlik gyárilag milyen. Mivel van egy bizonyos szórás, ez néhol jobban észrevehető, más esetben alig.
Az a tuti ha be van kalibrálva.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Isual
veterán
válasz glspeter1 #32714 üzenetére
De. Van saját topicja a Dell U2312HM-nek, annak az első hsz-ében elvileg mindent megtalalsz. A módosított drivert és a telepítés módjat is.
mod.: jó a 2212-höz is telepítsd az ott leírtak szerint, indítsd újra a gépet és elvileg menni fog 72/75 Hz-en
[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
vond
MODERÁTOR
válasz glspeter1 #32728 üzenetére
Esetleg kipróbálhatod WonderCsabo 2311-eshez készült DisplayPort driverét is...
Az U2311H első hozzászólásában megtalálod...VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Brekk
addikt
válasz glspeter1 #59390 üzenetére
A kép jóval nagyobb, de csak mivel nagyobbak a pixelek. Tehát simán jó a 23" is, ha téged nem zavar, hogy kisebb. A megjelenített felbontás ugyanakkora. A hangszórókat legnagyobb jóindulattal is csak csipogónak nevezném, de legalább van. Sztem érdemes rádugni a hangszórót.
http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- 25" Dell Alienware AW2524HF / 500 Hz
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest