- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz
marcyman #133164 üzenetére
Két lehetőség: 1. KWM: kevés monitor támogatja, de tényleg csak egy gombnyomás. 2. Van olyan, ami egyszerre képes megjeleníteni a kettőt (PBP) és ez pont nem a komolyabb monitorok sajátja.
Én remote desktopot használtam sokáig, de letiltották a munkahelyi notin (rendszergazda vagyok, fel tudnám oldani, de azért csak tartsuk be a policyt), most néztem olyan 34"-os UW monitort, ami tudja a PBP-t. -
válasz
marcyman #125978 üzenetére
Esetleg azok lesznek tükröződő felületű ami már üveg védi , ebben a kategóriában inkább 90% matt lesz .
Kisebb méretben (28”) Samsung Odyssey G7 S28AG700NU (250-től)
vagy Asus TUF Gaming VG28UQL1A (250-től)En azt javaslom továbbra is , hogy a fentebb említett Dell az ami minden igény kielégít , de az Acer mint arany középút is jó választás lehet , vagy kisebb méretben a fentebb írtak .
s.csanyi
Ahhoz képest milyen rég van a piacon , elég kevés róla az információ , már mint valós felhasználók köréből . De amik vannak és azok inkább külföldről származnak egész korrektnek írják le a maga ár kategóriájában , így én azt mondom , nem lösz vele mellé .
KaiotEch
Akkor neked érdemes egy olyan üzletbe elmenni ,ahol kiállított monitorok vannak , mint például MM, BestBuy, Oázis és végig tudod őket nézni , neked mi a megfelelő monitor ami az általad fentebb irt problémákat kiküszöböli vagy megközelíti a régi Dell-t minőségét.
Hicks
Lehet nekem van már késő este így előadás után , de nem értem
XV272UPbmiiprzx most is van , ennek nincs nagyobb verziója ezen a típus számon . Szerintem ez egy tökéletes választás ebben az ár kategóriában XV272UPgabor128
Én azt javaslom , hogy átalakító helyet célszerű lenne alapból olyan kábelt venni , ami az egyik vége HDMI és a másik vége DVI vagy éppen VGA . Sokkal kisebb lesz vele a probléma .
pitama
Ha munka és színhűség a legfontosabb ezek nem nagyon felelnek meg .szerintem az alap sRBG szín lefedettséget sem fedik le 100%-an. Szívem szerint egy ProArtot mondanék , ami bele is férne a keretbe ,de jóval kisebb átmérőben és nem lenne benne kép a képben funkció .
Valamiféle kompromisszumot kellene kötni , mert 34”/4K és még szín helyes is legyen 130,000-Ft összegért “én “ ilyent nem tudok . -
válasz
marcyman #125947 üzenetére
A nagysága , felbontás és játékra való használata , de legfőbbképp a több ablakos üzemmód nehezíti meg a dolgot. Pontosabban a rá fordított összeg , ha szemkímélő funkciókat is nézzük.
Erre vannak monitorok , de legalább még a kitűzött összegnek az egyharmadát még hozzá kellene adni .Részemről Dell G3223Q javasolnám [link] , elég nagy az átmérője ahhoz , hogy több ablak kezeléséhez megfelelő nagyságban jelenítse meg ez 32” ehhez társul 4K felbontás ami rendelkezik Dell Display Manager ami arra lett kifejlesztve , hogy különböző ablakos elrendezésben legkényelmesebb munka elvégzése megtörténjen . Erről többet itt olvashatsz [link]
Kijelző több órás munkára is alkalmas Tüv tanúsítvánnyal rendelkezik a villódzásmentes panel és rendelkezik kékfény szűrővel és Dell felé ComfortView Plus-al is.
Panel sajátossága , hogy nagy fényerővel bír 400 cd/M2 általános beállításokkal de képes 600 cd/m2 , így a HDR nem lesz akadály ahogyan a színtér lefedetsége sem 95% DCI-P3, 99% sRGB.Játékra is alkalmas lesz, 144Hz-en és 2 x HDMI ami 2.1(supports 4K 144Hz @10bit 4:4:4 with DSC)
1 x DP (ver 1.4). csatlakozók segíti a PS5 teljes kihasználását .Bibi az , hogy most 280,000-Ft érhető el.
-
old_artist
addikt
válasz
marcyman #57368 üzenetére
Üdv!
Nem, egyik sem.
A microszálas kendőre fújva a tisztítószert, vizszíntesen és függőlegesen "bekenjük" és "feláztatjuk" (természetesen nem lucsogósra) a nagyobb szennyeződést (pl. légypiszok, zsíros újlenyomat), és a microszálas kendő szárazabb részével rögtön körkörösen áttöröljük a monitort - mindezt a monitor kikapcsolt és kihúzott kábelekkel, a legjobban dönthető állapotában!
... ha csak enyhén poros a kijelző, akkor csak a microszálas kendővel áttöröljük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!