- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
watador600
senior tag
válasz
Anonymus23 #81685 üzenetére
Köszönöm válaszodat!
Időközbe én is ráeszméltem hogy inkább akkor 144hz, QHD és IPS lesz a befutó. Hosszútávra tervezek, szóval akkor még gyűjtögetek hozzá.
Gsync-hez egyébként nem ragaszkodom, vagy is inkább úgy fogalmaznék hogy nem vagyok hajlandó kifizetni a felárat.
És akkor a 144hz, QHD, IPS tudatában tudsz/tudtok ajánlani valami megfelelő monitort?
A TV-s részedhez annyit fűznék, hogy teljesen igazad van, viszont szeretném kihozni a max-ot ebből, és utána nézve a TN panel tulajdonságainak, az nem az én monitorom lenne.
Szerk.: Ó, közben rákerestem a monitorodra
tetszik, csak az árával nem vagyok kibékülve
Egyébként az hogy az támogat freesyncet, és 144hz, van összefüggés? Nvidia kártyával is menni fog a 144 hz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- Battlefield 6
- Formula-1
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- E-roller topik
- Háztartási gépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest