-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz 1 among many #40510 üzenetére
hát elég nehéz valóságos fényképet csinálni,én is akartam reális képet csinálni, nem könnyű olyat ami valóban tükrözi a emberi szem által látott valóságot
egyébként opálos világosodása a va-nak is van, persze nem mindegy hogy a nullához képest nézzük-e vagy az ipshez, mert végül is most itt ez a lényeg
egy biztos a va nálam agyonverte a tn panelt, kontarszt, fekete, és szinek terén, kb igaz ami a benq va vs. tn youtube videokon látszik
ismerem az lg ips-t is de én azt konkrétan nem teszteltem egymás mellett szinkronban a többivel, ezért erről inkább nem nyilatkozok addig[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
válasz 1 among many #40510 üzenetére
köszi a remek kis összefoglalót, akkor nem rettentem el olyan nagyon a DELL IPS-ektől, de nyilván számításban van a VA panel is, mivel inkább filmezek, mint játszok.
esetleg az americanidiot által korábban linkelt 27-es BenQ VA paneles monitornak nincs véletlenül 1440p-s felbontású testvére, nem horror áron? akár más márkában?
mert akkor szerintem meg lenne a választottam...Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- 8.8 inch long strip LCD kijelző, szimulátor dash
- LG (32QP880N) 32" QUAD HD WIDE GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- ASUS ROG Swift PG42UQ , 41,5", OLED, 3840x2160, 0,1ms GTG, USB3.2HUb,24 hó gyári gari,OLEDCare
- LG (32GS85Q-B) 32" QHD 180HZ GAMER MONITOR ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- 4K, HDR, 43"-os Ambiglow Philips Momentum Monitor 436M6VBPAB/00