- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnzy
tag
válasz
volvoguy #14313 üzenetére
Nekem az iPon-os gyerek úgy hozta be a csomagomat mintha porcelánkészlet lenne benne, kipárnázatlanul, pedig semmi olyan nem volt benne. A "DPD" meg úgy dobálta a bazinagy és eleve sérülékeny dobozt mintha csak egy kupac haddnemondam mi lenne!
Nyugdíjas! Erre légyszíves figyeljetek oda, jelezzétek a futárotoknak, mert pont kinéztem amikor megjött a kocsi és a csávó úgy lökte ki a kocsiból és úgy ráncigálta a dobozt, mintha csak finggal lett volna tele! Köszönöm!
Szóval nyugodtan rendelhetsz iPonról is, a DHL tudja, hogy sérülékeny van benne és vigyáz rá! (Legtöbbször
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- Újszerű Dell 34 -es hajlított kijelző - 3440x1440px / 100Hz / USB-C 65W töltéssel (S3423DWC)
- MSI G2712f Gamer Monitor!27"/Ulra Rapid IPS/FHD/180hz/1ms/Freesync-Gsync/
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Philips FHD monitor ELADÓ
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest