Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
J97
tag
Sokat tipródok monitor választáson és nehezen jutok dűlőre. Már azt hittem megoldódik de úgy tűnik mégsem! Sokáig egy Samsung 2693HM-et használtam de költözés, albi váltás után egy olyan helyre, asztalra került ahol kevés a hely, közel is ültem hozzá, így már legalább 1,5 éve fontolgattam a kisebbre cserélését.
Első körben egy LG 25UM58 utrawide monitort néztem ki de gyorsan elvetettem, nem állítható a magassága ez a kisebbik baj. Állványt lehet venni hozzá viszont nagyon alacsony. 29-es változat már magasságban is jó lenne de ugyan oda jutottam ahonnan elindultam, hogy nem fér.
A családban leváltottam egy 17" Albacomp TFT -t egy Samsung 214T-vel. Annyira megtetszett, hogy beszereztem egyet a 2693HM helyére is. Teljesen elégedett is vagyok vele, felújított, 1 év garral, állítható állvány, szép színek, szép fekete. Gondoltam az a 320 pixel annyira nem fog hiányozni, viszont sajnos rá kellett jöjjek, hogy de!
Alternatív megoldásként LG 23MB35PM-B néztem ki. Állítható állvány, elvileg rendes IPS és nem annak valami butított verziója, nem csillog-villog, matt felület, nem PWM-es. Újonnan is megúszom 40k-ból 3 év garral. Viszont félek a feketéjétől még a TN után is és attól, hogy a 214T után csalódás lesz. Itt a fórumon sem találtam róla túl sok infót.
Van vele tapasztalat? Mire számíthatok a 214T után?
Második alternatív megoldásként a 244T lehetne, aminek örülnék de nem nagyon fellelhető. Egy helyen találtam viszont az új 23MB35PM áráért, amit kicsit pofátlanságnak tartok, tekintve, hogy 1 év garral felújítottan mennyiért szereztem be a 214T monitorokat.
Keveset játszom, FPS-t ritkán. Fő felhasználás, net, munka (office programcsomag, CLI konzolok, webes GUI-k), film.
Minden nap egy alma és a doktor al ma. | Kirby a parancsnok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest