Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
I3EI\ICE
aktív tag
Van garancia a 244T-re?
A meghibásodás kockázatát leszámítva (nagyon régi típus, sok üzemóra lehet benne) én azt választanám egy sRGB színterű IPS helyett. A 244T széles színterű, nagyon szép színei vannak, nagyon kellemes "light antiglare" bevonat, nyilván sokkal jobb (homogénebb) fekete, mint egy "low-end" IPS-nek...
Ellenben a 244T kb 100W-ot fogyaszt, és van egy 50-60ms-os input lagja (ritka magas érték, ma már a grafikus monitorok is meg szoktak állni 20-30ms közt), ami fps játéknál mindenképp fel fog tűnni, de engem még anno Dirt2-ben is zavart.
214T-hez nem volt szerencsém, de gyanítom, hogy a 244T elődje/kisebb kiadása (szintén S-PVA panel), így valószínűsítem, hogy egy újonnan 40ezres IPS mindenképp számottevő visszalépés lesz színhűségben, fekete homogenitásban hozzá képest. Nehéz ügy, mert egy 244T árát én 20-30ezer közé tenném (40 tényleg sok érte), kivéve ha valami garantáltan kevés (5000 alatti) üzemórás példány. Ebben a méretben én még a Dell U2410-et, illetve a HP LP2475W-t ajánlanám figyelmedbe (A HP OSD menüjében meg is lehet nézni a mennyi üzemóra van az adott példányban). Ezek még felbukkanhatnak 40 alatt a használtpiacon, és ezek tényleg prémium IPS-ek széles színtérrel, és a 40ezres (valószínűleg "edge lit" háttérvilágítású) LG-nél mindenképp jobb feketével.
Sajnos a 214T-ről nem találok érdemi tesztet, így nem tudom kideríteni, az is széles színterű-e. Van vele kapcsolatban olyan élményed, hogy élénkebb, teltebb, "élőbb" színei vannak, mint a legtöbb monitornak, amit látsz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestbuy játékok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IKEA
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anime filmek és sorozatok