Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
LW
őstag
válasz
Vasinger! #30 üzenetére
Ha meguntam a játékot az új szerzeménnyel az (viszonylag) magas inputlag gyakorlati jelenségeiről is írni fogok. Játékban egyáltalán semmit sem érezni, és U2311H(IPS-8ms)nek nincs olyan szellemképe kurzorhúzásnál mint Samsung(TN-2ms)nek. Ablakrángatás sem késik. Semmi kellemetlen dolgot nem tapasztaltam az első 1-2 órában amit a monitor előtt töltöttem, pedig előítéletes voltam.
A betekintési szögön kívül a megjelenítés sem utolsó. Elkérem haverom fényképezőjét, csinálok képeket (egymás mellett van U2311H és 932BF), de egy absztrakt digitalArt képnél TN hányadék, IPS áldás. Fehér szinte a gyári beállítások mellett is tökéletes. Kicsit finomítottam rajta(R:100,G:98,B:99, gammát eredetin hagytam).
Látva egy TN és egy IPS közti különbséget otthoni körülmények között szó szerint "ég és föld". Nem volt bajom a W2284F-el amit eladtam a U2311H miatt, külön-külön tudtam összehasonlítani a tudásukat, de abszolút "pawnol" az új Dell.
A betekintési szög nálam is fontos. Ha ágyból nézek filmet, akkor viszonylag alulról látom. Még nem volt alkalmam kipróbálni, de minden bizonnyal nem csak körvonalakat és pacákat fogok látni.
És igen, nem kicsit elfogult lettem. Yes, i'm DelleD.
Amennyiben a zsebed mélyére tudsz nyúlni úgy, hogy nem kell máshonnan jelentős mértékben elvenni, nomeg hosszú távra kívánsz monitort venni, akkor mint hasonló (volt) szemléletű monitorvásárló mondom. Megéri. (még úgy is hogy a meglévő 22" LG monitoromtól váltam meg.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- Jelszókezelők
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tudományos Pandémia Klub
- Diablo IV
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG (LS32BG750NUXEN ) 4K NEO-QLED GAMER , HAJLITOTT! AKCIÓ!
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Eladó Samsung G6 OLED 27" 360Hz HDR10, G-SYNC, FREESYNC, LS27DG600SUXEN, 2024.12. havi, garanciális!
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest