Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ollie

MODERÁTOR

LOGOUT blog

Tapasztalatok a Acer Nitro XV272UV -val kapcsolatban

A monitor 1440p, 27 col -> meglepődtem, hogy nem kevésbé pixelesebb mint az fHD 24 colon, de ettől függetlenül nagyon szép a képe.

AMD freesync premium-ot tud -> gondoltam ez is jó lesz az Nvidia kártyámhoz, mert az előző monitorom is freesync-es, és gond nélkül ment Nvidia kártyával is. Na de kiderült, hogy nem minden freesyncre igaz (ez az én hibám, hogy nem néztem utána, és rosszul emlékeztem, hogy minden freesync megy Nvidia-val is).

HDR400-as a kijelző -> szép és jó, csak hogy nincs HDR minősítése, ami kiderül a windows beállításokban, így a legtöbb streaming szolgáltaltó nem szolgáltat HDR-ben filmeket (egyedül a Netflixnél megy, Prime Video, Disney+, Youtube nem, többet nem próbáltam). Ez mindenképpen az Acer hibája, hiszen a hivatalos oldalon sem említik, hogy nincs HDR minősítése. Egyébként működik a HDR a játékokban, de a filmekben lenne a lényeg.

Még gondolkodom rajta, hogy visszaküldjem e, mert a freesync meg a HDR is nagy csalódás így.

Lehet, hogy naiv voltam, és azt hittem, hogy 100k környékén már lehet jó 27 colos, 1440p-s monitort venni.

[ Szerkesztve ]

Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés