Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diocles
aktív tag
válasz
Busterftw #113964 üzenetére
Én ezt grafikával is foglalkozó programozóként cáfolnám. Az alapvető lineáris leképezések mind sík felszínre vetítik le a 3D-s jeleneteket, a legtöbb játék szerintem ilyen eljárást használ. Én magam még sosem írtam olyan leképezőt, ami helyesen jelenne meg hajlított kijelzőn, de tudom, hogy ahhoz extra lépések volnának szükségesek.
De abban igazad van, hogy sok monitornál nagyon enyhe a hajlítás, tehát viszonlag kis hibáról beszélünk. Ennél is fontosabb, hogy ez a hiba nem olyan, amit az emberi agy felismerne, és a percepciónk bármilyen hibához rövid idő alatt hozzászokik, és nem fogja furcsának érezni. Szóval értem az "immerzióval" kapcsolatos érveket és lehet, hogy jobb móka egy hajlított monitoron játszani. Csak azt akartam leszögezni, hogy ha a precizió fontos, akkor a görbített monitor nem jó választás. Például CAD-hez kifejezetten ellenjavallott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xbox Series X|S
- Kerékpársportok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- SAMSUNG LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER 240HZ MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER 240HZ MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LH75WADWLGCXEN) FLIP PRO 190CM 4K ÉRINTŐS SMART MONITOR ! AKCIÓ!
- LG (38WQ75C-W.) 38" WQHD144hz PRÉMIUM GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest