- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
Én még csak szemkímélő monitort láttam élőben és ezek rendesen működtek. Ha valami gyári hibás, az előfordul, ki kell cserélni, ennyi.
Tökéletes monitor meg nincs, előnyök és hátrányok vannak és ezek mérlegelése, mi az amit elviselsz. Ma már minden monitor pwm mentes és egyik sem bántja a szemet ha normálisan be van állítva. Én ezt a hozzászólást egy sokat szidott TN panelen írom. Nincs semmi hibája, szemből nézve teljesen egyenletes a képe, minimális bevilágítás van a széleken, de ez minden TN-en van, normál használat mellett nem látszik. Természetesen nincs 3000-es kontrasztja, meg nincs 200 fokos betekintési szöge. A másik két panelnek is megvannak a gyengéi, főleg ha vékonykávás monitort választasz, ott több képhiba lesz.
A te esetedben érdemes lenne elmenni egy boltban ahol sok monitor van és élőben megnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest