- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
littleNorbi
aktív tag
Sziasztok!
Dell S2419HGF monitort vennék. Egyes oldalakon azt írja, hogy HDMI 1.4-essel rendelkezik, máshol azt olvastam, hogyha HDMI 2.0-ás kábellel kötöm össze akkor tudja produkálni a 144Hz-et. Eleve honnan tudom megállapítani, hogy egy HDMI kábel milyen verziójú? Nekem van egy, amin azt írja, hogy High Speed Ethernet, ez 2.0-ás vagy 1.4-es? Akkor néhol azt írják, hogy AMD FreeSync, máshol G-Sync technológiája van. A különbség a kettő között, az hogy az egyik csak AMD a másik meg csak nVidia kártyával kompatibilis?
Nekem XFX AMD RX560 4GB-os videokártyám van, amin van DP is, ha esetleg HDMI-vel tényleg nem megoldható a 144Hz, akkor DP-vel lehetséges?
Bocsánat, hogy ostoba kérdéseket teszek fel, de nem volt még dolgom 144Hz-es monitorral, és nem gondoltam volna, hogy ez ilyen fejtöréssel jár...
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- LG LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG (45GS95QE-B) 45" 240HZ OLED QHD GAMER UJ MODELL! AKCIÓ!
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS60F-B IPS Monitor! 1920 x 1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync
- Philips Ívelt (1500R) monitor eladó - 34" 180hz,VA, 3440x1440p, HDR,
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- 23"-os HP Elite Display E232, FHD/IPS, HDMI-s monitor, garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged