Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Napkollektor - csak úgy
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
littleNorbi
aktív tag
Sziasztok!
Dell S2419HGF monitort vennék. Egyes oldalakon azt írja, hogy HDMI 1.4-essel rendelkezik, máshol azt olvastam, hogyha HDMI 2.0-ás kábellel kötöm össze akkor tudja produkálni a 144Hz-et. Eleve honnan tudom megállapítani, hogy egy HDMI kábel milyen verziójú? Nekem van egy, amin azt írja, hogy High Speed Ethernet, ez 2.0-ás vagy 1.4-es? Akkor néhol azt írják, hogy AMD FreeSync, máshol G-Sync technológiája van. A különbség a kettő között, az hogy az egyik csak AMD a másik meg csak nVidia kártyával kompatibilis?
Nekem XFX AMD RX560 4GB-os videokártyám van, amin van DP is, ha esetleg HDMI-vel tényleg nem megoldható a 144Hz, akkor DP-vel lehetséges?
Bocsánat, hogy ostoba kérdéseket teszek fel, de nem volt még dolgom 144Hz-es monitorral, és nem gondoltam volna, hogy ez ilyen fejtöréssel jár...
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Bittorrent topik
- RAM topik
- Milyen routert?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Samsung C24F390FHR Monitor
- MSI MAG 274PFW IPS 27 inch 180Hz monitor eladó
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS95QE-B OLED GAMER Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Samsung 27" 4K UHD IPS HDR10 - LS27A700NWUXEN
- FÓLIÁS! LG UltraWide UltraGear 49GR85DC-B VA Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest