- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
p.t.r
aktív tag
Nekem ezek a 4g-s telefonok hotspot nélkül olyanok, mint kb. egy autó kulcs nélkül. Ott van rajta a gyors net, de minek..
Tudom jobb a hangminőség, de beszélgetésre már a nokia 2110 is tökéletes volt, mint ahogy a mostani butatelóm, kb 10 éves Myphone is szuper. -
Fancy-boy
Topikgazda
válasz
Harbinger85 #54457 üzenetére
-
Harbinger85
aktív tag
válasz
Fancy-boy #54455 üzenetére
Kár, pedig olyan jó lenne Star Trekeset játszani vele!
És egész jó speckói vannak USB-C(!), 5 Mp kamera, KaiOS 3.0. Bár itt-ott hiányos a hivatalos oldalán 8 MB belső tárhelyet ír, míg az egyik retailer lapján a "szokásos" 4 GB van írva. A Nokia oldalán sincs még fent a teló útmutatója és a GSMarenán se listázták még. -
Fancy-boy
Topikgazda
válasz
Harbinger85 #54453 üzenetére
A Nokia 2760 Flip nem valószínű, hogy eljut Európába.
Én legalábbis nem találtam erre utaló információt.
USA-ban már megjelent. -
quailstorm
nagyúr
válasz
Harbinger85 #54453 üzenetére
A KaiOS a hasonló hardveren futtatott Android 4.x-hez képest hajmeresztően buta és iszonyat lassú.
3.0-ra én is kíváncsi vagyok. -
Harbinger85
aktív tag
válasz
Spíler #54452 üzenetére
Személyesen még nem volt tapasztalatom KaiOS rendszerű telefonhoz, de fórumokon mindenki negatívan értékelte. Videókban tényleg nem tűnik lassúnak vagy bugosak. Az is tény vannak verziók és márkák, amiken jobban működik. Itt az Energizert emelném ki.
Szerintem aki megszokta az Android telók és a jobbakra gondolok sebességét lehet azoknak zavaró a lassabb válaszidő. Mert lehet egy szimpla butafon jobb.
De sajnos tényleg nincs konkrét és közvetlen kapcsolatom, pedig jómagam is kíváncsi lennék ár. De hamarosan jön az új KaiOS 3.0 működő Nokia 2760 Flip. Állítólag a 3.0 verzió radikálisan más rendszerre épül és gyorsabb, jobb lesz. -
Spíler
őstag
válasz
Harbinger85 #54446 üzenetére
"Üdv!
Nem vagyok nagy szakértő, csak a nosztalgia vonz ehhez a topichoz. 4G-s nyomógombos telónál figyeld, hogy KaiOS rendszert használ-e. Mert sok "high-end" teló ezt használja pl. Nokia 6300, 8000, 8110. Nem a legjobb."Konkrétan mi a baj vele? Mert amiket én néztem videókat azokon rendesen működött a KAIOS szaggatás,akadozás nélkül.Nem támadás,tényleg érdekel!
-
Syl
nagyúr
Nézegetem az új telefonokat, mert kellene egy nyomógombos butafón és csak egyetlen kitétel van: wifi hotspot - vagyis rá lehessen kapcsolódni (pl. táblagéppel). Amiket hirtelen találtam az a Nokia 8000 4G, 6300 4G, Alcatel 3088 4G.
A Mobilarena 8000-es tesztjét végigolvasva...leginkább az Alcatel lenne a nyerő?
-
válasz
Fancy-boy #54447 üzenetére
“”A gyártó oldalán viszont 1020 mAh van feltüntetve.””
Mint ha itt valaki egyszer már szembesült eme gyártó oldalán levő specifikáció elírásáról.
Várjunk csak ki is volt az hmmmm …. Áh meg van , hát te voltál az Nokia 6310 sztori , emlékszem ámAmúgy tényleg 1020 az akkumulátor kapacitása .
-
“” Nem vagyok nagy szakértő, csak a nosztalgia vonz ehhez a topichoz. “”
Üdv a klubban .
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz
Harbinger85 #54446 üzenetére
"a nosztalgia vonz ehhez a topichoz"
Üdv a klubban!
Mondjuk engem nem kizárólag. Jó érzés segíteni másoknak.
A mai napig jobban kedvelem a nyomógombosokat, mint a mostani érintősöket.Hogy ha már szóba került a 110 4G egy kicsit rákerestem.
Az Euronicsban most extra olcsón kapható. Akár személyesen, akár online: [link]
Telekom kártyával adják, de a készülék független.
10 999 Ft / db
Természetesen mivel 4G képes ezért részt vesz a mobilcsere programban is.
Ami fontos lehet, hogy Bluetooth nincs benne. És nem egyértelmű az akku kapacitása.
Egy árukeresős vélemény szerint 800 mAh és az Euronics oldala szerint is.
A gyártó oldalán viszont 1020 mAh van feltüntetve. -
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Nem vagyok nagy szakértő, csak a nosztalgia vonz ehhez a topichoz. 4G-s nyomógombos telónál figyeld, hogy KaiOS rendszert használ-e. Mert sok "high-end" teló ezt használja pl. Nokia 6300, 8000, 8110. Nem a legjobb. Én a Nokia 110 4G-t ajánlanám, nagyon egyszerű. A 225 van még, de sokakat zavar hogy nem lehet a betű méretet álltani és a feloldása kicsit "érdekes". -
mexel
veterán
Sziasztok! Mielőtt kérdezek, kicsit visszaolvasgattam. Édesapámnak keresek valami nyomógombos telefont, idős már, nem hajlandó tapizóst még kipróbálni sem.
Először nokiákat néztem, de csak most láttam hogy sok telefon még csak 2G-s mindig. ha már veszünk, úgy váélem legyen 4G-s.
Amiket itt hirtelen találtam, Alcatel 3080G, Mobiwire Oneida és Blaupunkt ( valami, nem emlékszem a típusra)
Nem tudom ezek milyenek lehetnek, mennyire tudja használni aki idősebb, érdemes ezek közül választani valamit? Van még valami hasonlóan olcsó árkategóriában ami javasolt lehet? ( nem akar drágábbat sem, az neki nem kellMondjuk nem is nagyon használja, csak kell hogy legyen egy azért.
-
pözsó
csendes tag
válasz
Fancy-boy #54440 üzenetére
Sajnos a Evolveo-k nem jók.
Kedves Pál,
a hagyományos készülékek közül sajnos egyikben sincs Bluetott 4.0, csak 3.0. Bluetooth 4,0 csak a G5-ös modellben van.
Üdvözlettel / Best Regards
Czinege Noémi
Az EVOLVEO és Salente ügyfélszolgálata
www.evolveo.hu www.salente.hu
+36 1 655 5993
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 3D nyomtatás
- Óvodások homokozója
- EAFC 25
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest