Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
-
LOGOUT
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkgabor
csendes tag
Sziasztok!
Lenne pár gyors kérdésem. Egy idős rokonomnak segítek mobiltelefont venni. Hívásra és sms-re használná, új készüléket szeretne. Ami fontos neki, a hosszú akkuidő és a jó hangminőség.Első körbe megnéztük a plázában a Navon Mizu Titan-t (5200 mAh-os aksijával). Sajnos a készülék nagy mérete miatt nem tetszett neki. Ránéztünk ugyan ott a CAT B25-re, ugyan ez volt a helyzet.
Keresőben észrevette a Sencor Element P004-et 2000mAh (30 nap készenlétet ígérnek). Mennyire gyárt ez a cég használható mobilt? Hallott valaki valamit róla?
Ajánlottam neki ebben az árkategóriában a Nokiákat. Nokia 105, Nokia 130, Nokia 150, Nokia 215, Nokia 230. Ezek szintén 30 nap készenléti időket ígérnek. Hallottam a Nokia már nem olyan jó, mint rég. Mire lehet mostanában számítani ezektől a készülékektől?
Azt meg én nem értem, hogy lehet, hogy ugyan annyi készenléti időt ígér a 800-as aksis Nokia 105 és a többi említett Nokia készülék kb 1020-as aksijaikkal? Ez elírás vagy a Nokia 105-nél a Li-Ion 800 mAh (BL-5cb) aksi tényleg olyan jó? Hogy lehet, hogy a Nokia 800 mAh és 1020 mAh akkuja ugyan annyi készenléti és beszélgetési idővel bír, mint a Sencor 2000mAh aksija?Még a myPhone HALO 2-t és a Doro mobiltelefonokat nézegeti, a Doro-ról itt olvastam, hogy jó és ajánlottam. Bár a Sencor és a Nokiák közt vacillál. (Nokiája volt azt ismeri.) A Sencor és Nokiák közül melyikkel járna legjobban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest