- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dr_strange #84 üzenetére
A DSL-re nagy nehezen felszenvedtem a Symphony-t, miután fél giga egyéb cuccot is fel kellett raknom mellé, és nem is lett oylan gyors, mint reméltem.
Az abiword csak Rich Text-et tud írni, írják is a weboldalon. Ez kevés ide.
Két megoldás lehet: gépbővítés, vagy winXP + officeXP. -
Sziasztok!
Egy nagyon régi gépre (P2-400, 256M ram) kellene pár dokumentum néző progi.
pdf, ppt/pps, doc, xls, netán docx, xlsx megnézésére keresek kicsi, egyszerű, és villámgyors progi(ka)t, amik gyorsan megjelenítik az említett gépen a dolgokat, és nem köszörülik agyon a döglassú winyót.
Ubuntu 6.06 LTS van a gépen.A repo-ban találtam pár dolgot, de a géphez csak ritkán férek hozzá, nincs időm tesztelni, hogy az adott progi valóban megjeleníti-e az újabb fájlokat is, és hogy elég gyors-e.
A Lotus Symphony-t próbáltam doc/xls-re, de az kb 3 perc alatt nyit meg egy fél oldalas szöveget ezen a gépen, szóval halálos.Előre is köszi!
-
Sziasztok!
Szoktatok linkelni egy listát, ami a vindózos progik linuxos megfelelői tartalmazza. Belinkelnétek nekem, mert hiába guglizok pont az a lista nem kerül elő sehogysem.
Itt is kerestem, de nem sok eredménnyel.
A Virtualdub-hoz hasonló progit keresek egyébként, de inkább annál okosabb kellene, mert .avi-t, és/vagy .ogm-et (netán .mkv-t) szeretnék vágni vele, méghozzá újratömörítés nélkül, de ha V.dub-bal egyenértékű progi van, az is jó.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged