Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd át az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. Minél olcsóbb, jó minőségű és nem túl drágán üzemeltethető fekete-fehér lézernyomtatót keresek. Mit ajánlotok?
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Itteni ajánlásra vettem egy Brother 1222WE-t, a célnak teljesen megfelel, a gyári tonert másfél év alatt sem sikerült kifogyasztani, és gyönyörűen nyomtatott eddig.
Most elkezdett hibákat ejteni, vízszintesen mindig ugyanott, függőlegesen kerek 75mm-enként ismétlődve egy kb 2x2mm-es "v" alakban nincs festék. [kép] Garanciális, de ha itthon javítható/tisztítható, nem küldeném vissza, mert ha visszaadják a pénzt, másfélszer ennyibe kerülne.
Találtam egy videót, aminél van egy lista bizonyos nyomtatók különböző dobjainak méreteiről, de ez a nyomtató pont nincs benne, és semmilyen más TN1090 toneres sem, és máshol sem találom, vaktában pedig nem szeretnék hadonászni. Tudja valaki, merre nézelődjek pontosabban?
Köszi előre is a segítséget.hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
CHIPman
nagyúr
válasz CHIPman #5143 üzenetére
Üdv.
Itteni ajánlásra vettem egy Brother 1222WE-t, a célnak teljesen megfelel, a gyári tonert másfél év alatt sem sikerült kifogyasztani, és gyönyörűen nyomtatott eddig.
Most elkezdett hibákat ejteni, vízszintesen mindig ugyanott, függőlegesen kerek 75mm-enként ismétlődve egy kb 2x2mm-es "v" alakban nincs festék. [kép] Garanciális, de ha itthon javítható/tisztítható, nem küldeném vissza, mert ha visszaadják a pénzt, másfélszer ennyibe kerülne.
Találtam egy videót, aminél van egy lista bizonyos nyomtatók különböző dobjainak méreteiről, de ez a nyomtató pont nincs benne, és semmilyen más TN1090 toneres sem, és máshol sem találom, vaktában pedig nem szeretnék hadonászni. Tudja valaki, merre nézelődjek pontosabban?
Köszi előre is a segítséget.hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
CHIPman
nagyúr
Ujat nem vennek ha nem muszaj, akkor inkabb visszakuldom gariban. Tisztitassal nem erdemes probalkozni?
Ha tenyleg baja van, akkor jo, hogy a dragabb gepet veszi az ember hogy ne a dobbal egyutt legyen a toner, erre a dob romlik el elobb, minthogy kifogyna a toner.hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
CHIPman
nagyúr
Mivel beszeltem a brother supporttal, valszeg a penzvissza nem opcio, de ha kiskeren keresztul gariztatnam, nekik jobban megeri az a verzio valoszinuleg, 99%ban ezt jatsszak, nem egy ilyen sztorim volt tobb kiskerrel is, igy amit olcson vettem es meg garis de otthon javithato, azt nem szoktam mar gariztatni, inkabb elbukom a garit, es megtartom az olcsobban vasarolt termeket.
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
CHIPman
nagyúr
Udv.
Xerox 3010 kezdi azt csinalni, hogy nem ragad meg a por a papiron rendesen, siman el lehet kenni kezzel. Illetve a lap szelen huz vegig egy halvany maszatot. Dobcsere megoldja-e, lehet egyaltalan? Vagy mi a megoldas?hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest