- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Digitális Állampolgárság Program
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
modflow
veterán
Ha a klímát párátlanítás funkcióba rakom, akkor mit csinál pontosan?
Olyan hidegnek érződik, akkor tuti nem hűt, csak az aktuális hőmérsékletű levegőből kiszedni a vizet? -
modflow
veterán
Midea MOP3-12-SP Oasis Plus Inverteres Split klíma kültéri egységnél normális, hogy most este, kikapcsolt állapotban is valami lilás fény van benne?
-
modflow
veterán
válasz DroiDMester #81049 üzenetére
Köszi. Ez nem ugyan az, mint a P115, amit linkeltem.
A mérete miatt az férne be.[ Szerkesztve ]
-
-
modflow
veterán
Most nem a kézi hőmérőm a kérdésem tárgya.
-
modflow
veterán
Van ugye egy midea mop3-12-sp oasis plus -om.
Na azt vettem észre, hogy fogja magát és ki majd azonnal bekapcsol.
Ennek mi lehet az oka?Hűtés, 1% ventilátor és 25 fokra van állítva.
A higanyos hőmérő szerint 23,8 fok van.
Először azt hittem azért kapcsol ki, mert a 25 ugye a 23,8 fok felett van. De akkor minek kapcsol be azonnal, miután kikapcsolt?
-
modflow
veterán
Na megvan pár napja a klíma (Midea Oasis Plus MOP3-12-SP oldalfali mono split klíma 3.5 kW)
Nagyon jó!Ma 10:40-kor kapcsoltam be, most 15:32 van.
A hőmérséklet 25 fokra van állítva, de a szoba közepén az asztalon a higanyos hőmérő szerint 24 fok van.
Mindenesetre ennél lejjebb nem venném, mert így is jégveremnek érződik.És simán hűti a nappali mellett az étkezőt és a kis folyosót is (egy légtér, boltívvekkel).
És ami nagyon jó, hogy szinte hangtalan bent, kint meg a szomszéd kültérijét jobban hallom, mint a mellettem lévő sajátomat.
Szóval elégedett vagyok!
Köszi mindenkinek a korábbi segítséget!
Egy dolog van, ami nem jó.
Mégpedig az, hogy zavar, hogy felém is áramlik a levegő bárhogy állítom. (Kanapé, pont szembe van vele a beltéri.)
Most nagyon igényesen ragasztottam egy papírt, így nem fúj felém, csak lefelé. 🤣
Az alatta lévő virág kíváncsi vagyok, hány nap alatt fog meghalni. De inkább ők, mint nekem fájjon a fülem, ami nagyon érzékeny minden pici huzatra, légáramlásra.Rendeltem egy légterelőt temuról, remélem utána minden szuper lesz.
[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
A beltéri egységnél bármelyik oldalról mehet bele a kábel, stb?
Mert nekem úgy van hely, hogy szemből nézve jobbról kellene.
(Midea Oasis Plus MOP3-12-SP oldalfali mono split klíma 3.5 kW) -
modflow
veterán
Azt mondjátok már meg még nekem, hogy homlokzati szigetelésre hogy rögzítik a kültéri tartóját?
-
modflow
veterán
MOP3-12-SP Oasis Plus oldalfali split klímához van gyárilag gumibak?
Vagy vegyek hozzá? -
modflow
veterán
Már nagyon ráálltam a klíma ügyre, beszéltem szerelőkkel is.
Miért lehet az, hogy azt mondják, hogy az általam kinézett Midea MOP3-12-SP Oasis Plus Inverteres split klíma nem jó? Hogy sok tönkre megy, kilyukad a kültéri stb.
És hogy a Gree sokkal jobb?
Meg hogy a Midea olcsóbb? Ami szerintem hülyeség. -
modflow
veterán
válasz Lorden #77629 üzenetére
Fűteni is szeretnék picit.
Látod, ott a rajz, az ablakkal szemben van a boltív. Nem fér már oda.Még úgy lehetne, hogy bejön a kültéri csöve B helyiség jobb oldalán (lásd rajz), ez a képen rosszul van rajzolva, mert az A jobbra jobban kiterjed és ott lenne az A helyiségben, az A betű feletti falon.
Csak akkor pont a A helyiség másik végén lévő kanapéra fújna pont. Ami zavaró, max. ha lefelé fújatom...
Nehéz úgy, nem kipróbálva...[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
válasz DroiDMester #77625 üzenetére
Mert ezt ajánlottátok itt.
Amúgy miért nem jó szerinted?[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
válasz TeeJay #77608 üzenetére
Osztottam, szoroztam, itt a tuti méretezés.
Kicsit túlbecsültem.
Nem méretarányos, a B helyiség mellett jobbra van egy másik helyiség, de maga a terület és a légköbméter az pontos.Szóval ide elég lenne a Midea MOP3-12-SP Oasis Plus Inverteres split klíma?
Ill. ha "B"-be szerelik, az átjön "A"-ba?
Mindig nappaliban (A) vagyunk és zavarna ha rám fújna.
Ráadásul B ablaka néz hátra, a kertbe.
"C" kis folyosót még ha muszáj, egy függönnyel le tudom választani.[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
Most már nagyon gondolkodok egy klímán, iszonyat meleg van.
Kint:
Bent:
A földszintre terveztem, itt egybe van az étkező és a nappali egy boltív választja el. A kettő együtt kb. 45-48 m2.Egy ilyen klímával lehetne olyan 22-24 fokot kényelmesen biztosítani?
Midea MOP3-12-SP Oasis Plus Inverteres split klíma
Hűtő teljesítmény: 3,5 kW Fűtő teljesítmény: 4,2 kW[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
A Midea MEX-12-SP All Easy Pro Inverteres Split klímáról mi a véleményetek?
Jó vétel lehet?
Kültérije mennyire hangos? -
modflow
veterán
A ház szigetelve van, de nem 15 cm, hanem azt hiszem 8, vagy 10 cm. Ablak az fa, két rétegű. A födém az irreleváns talán, mert felette van még egy szint, az emelet és még efölött van a padlás.
[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
Van valakinek ilyen klímája?
Mi a véleményetek erről:
Midea MG2X-18-SP Xtreme Save Inverteres Split klíma[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
Egy ideje csak elvi szinten terveztem, de már egyre jobban fontolgatom a klíma beszerzését.
Első körben a földszinten szeretném, itt van a nappali, ami egybe van - boltívvel elválasztva - az étkezővel.
A kettő együtt kb. 50-55 m2 lehet.Ide minden hűtő/fűtő klímát ajánlanátok?
Mennyit fogyasztanak ezek kb.? -
modflow
veterán
Egy ilyen klímával kb. hány órát lehet fűteni 5 db 400 kW-os napelem panel mellett?
-
modflow
veterán
válasz Bacusuz #25223 üzenetére
Nem Budapestről van szó, hanem egy vidéki városról.
Az a fura, hogy annyit mondott a szomszéd, hogy szigetelni fogják a házat és hogy majd engedjük már be őket, hogy ezt az oldalt is tudják majd csinálni. Ja és lesz klímájuk is. Ennyi.Semmit nem mondott, kérdezett. Lehet nem is ide fogja rakni, nem tudom, csak gyanítom....
[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
válasz Core2duo6600 #25220 üzenetére
Nekünk nincs klímánk.
Hát nem tudom.... Most pl. nyitott ablaknál tücsökciripelést hallok.
Ha ezt 5 nap múlva zúgás fogja felváltani, k**** ideges leszek.Mert nyilván őt is zavartja, hiszen akkor miért nem a hátsó frontra teszi, ahol senki sem látja az ő ablakai alá?
Vagy a velünk lévő szomszédoldal másik házoldalra? Estleg mert ott is ablakai vannak és ott az ő udvara?? -
-
modflow
veterán
A klíma külső egységének elhelyezésére van valami törvény?
Úgy értem a szomszéd rakhatja a háza azon oldalára, ami a mi udvarunk, hogy én hallgassam az állandó zúgást???
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autóhifi
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Konteó topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Epson nyomtatók
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Suzuki topik
- További aktív témák...