- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Rák
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee134
csendes tag
Sziasztok,
Meglévő mobil klíma ügyében írok, más helyet nem találtam szóval ide, remélem itt is tudtok segíteni.
2 hónapja vettem egy metro márkás tarrington house mobil klímát használtan.
Albiba, egy nyárra kell, ezért mobil klíma.
Nagyon szépen működik és jól hűt, de a napokban elkezdett egy fura hangot kiadni amikor bekapcsolom.Eleinte azt hittem, hogy a reluxát fújja és azt rezegteti, de rájöttem hogy a gép adja ki ezt a hangot. Mintha kis apró csővel vizet porszivoznek vagy ilyesmi hangja van, de pár perc alatt elmúlik.
Ez mit jelent? Aggódjak? Mit tudok vele kezdeni?
Amúgy teljesen jól hűt és 5 perc után elmúlik ez a hang -
atee134
csendes tag
Sziasztok,
Panel albérletbe szeretnék venni egy mobilklímát. 80-140 ezer Ft körül
Valószínű télen költözünk, szóval lehet, hogy csak 1 nyárra kell (attól függően, hogy sikerül-e kifogni majd klímás albit).1db 18nm-es szobát szeretnék vele lehűteni.
Eddig ezt a kettőt néztem:
WHIRLPOOL PACW29COL
New Breeze 9
Azt olvastam róluk (illetve az összefoglalóban is) hogy zajosak. Ilyen 80-140 ezer Ft-os kategóriában van olyan, ami nem zajos? Vagy ezt megszokom és ennyi?
Alváshoz nem tervezem amúgy használni, csak nap közben.
Ezen a kettőn kívül van más javaslatotok esetleg?
Örülnék ha nem lenne túl hangos (már amennyire ez reális elvárás)
Illetve fontos szempont, hogy valamilyen közismert \ közkedvelt modell legyen, ha esetleg fél év múlva adnám is el, könnyen elmenjen.
Előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Jura J95 ONE TOUCH TFT CARBON,limitált kiadás mint az új,saját használatból,1/4-ed ÁRON
- Simítózáras tasakok 6 féle méretben
- 125 db-os precíziós szerszámkészlet elektronikai és finommechanikai munkákhoz
- Laotie ES18 Lite dupla motoros elektromos roller 2x1200W
- Gorenje RK14EPS4 Alulfagyasztós kombinált hűtőszekrény
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest