Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jose26
tag
Sziasztok,
ugyan tudom, hogy nem adok-veszek témakör (nem is kérek pénzt érte) de van egy midea dual klímám otthon amit le fogok cserélni mert korszerűsíteni szeretném.
Nem egy mai darab, az egyik beltéri rendesen ontja a hideget a másik max langyos ergo lehet tölteni kell (R407c közeg) ami egy kisebb vagyon, így inkább beruházok egy újra.Így abban az esetben ha valaki SZAKSZERŰEN leszereli - értem ezalatt hogy ért hozzá, és az sem baj ha van papírja hozzá - akkor elviheti ingyen amennyiben számára értékekt jelent.
Max 2 csomag haribót kérek cserébe a gyerekeknek.
Fontos nem MEKK ELEKET keresek, hanem aki felelősségteljesen tudja leszerelni.
kérésre küldök képeket, semmilyen extra alpin munka nem szükséges, mindien könnyedén hozzáférhető egy sámliról is akár.
helyileg bp 4 ker káposztásmegyer 2-ön van.
Privátot küldjetek kérlek.
Jose
-
Jose26
tag
Sziasztok,
erről a klímáról mi a véleményetek?
https://www.premiumcool.hu/klimaberendezesek/bosch-klima/bosch-oldalfali-inverteres-split-klima/bosch-climate-8500-3,5-kw-os-inverteres-split-klima.html
amire nekem kellene arra elegendő (a leírás alapján), hátha van vkinek tapasztalata.
Eddig Samsungom volt ami 14 évet szolgált, de költözéskor a lakásba hagytuk és azóta is teszi a dolgát.
A mostaniban midea van amit szívem szerint felgyújtanék a fenébe akkora szar. (anyilván nem lehet általánosítani, de soha többet midea)ezért néztem ki ezt a típust.
köszi előre is a válaszokat.
Jose
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest