Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddany7
csendes tag
Nálunk van 2 Fujtisu családban, de régbbiek, 5éve alatt gond nem volt vele egyelőre. Az újakra viszont a 10év garihoz évi 2x karbantartás kell, míg a Daikinra elég 1. Számold ki, mennyiért tudsz intézni éves karbantartást pecséttel, és mennyit fizetsz rá ki pluszban. (Kb majdnem egy gép ára elmegy rá) Engem emiatt lebeszéltek róla, és azt mondták inkább Daikin. De ezeket mindig fenntartással kezelem, mert nem tudom ki melyik céggel van szerződve. Én szívems zerint Fujitsu-t vennék, de nehezen találok olyan céget/szerelőt, aki szívesen rakná.
[ Szerkesztve ]
-
ddany7
csendes tag
sziasztok, a következők közül melyik a leginkább ajánlott? Elsősorban hűtés, kis fűtés rásegítés, szigetelés nem igazán van, sé napi időzítés jó lenne:
daikin comfora
panasonic Etherea
mitsu Ay
Fujitsu standard (KM) -
ddany7
csendes tag
Sziasztok,
Az mitől lehet, hogy a beltéri bekapcsoláskor néha 1-2 csepp vizet is kilő magából? Ez normális? -
ddany7
csendes tag
8-9 baros nyomás tényleg sok egy 3,5kw kültéri Daikin esetén? Mennyi az ideális?
-
ddany7
csendes tag
25-30 négyzetméteren a jelenlegi kinti 30fok mellett, 22fokra állított automata módban 25-re hűti a teret egy 3,5kwos régebbi daikin. Ez mennyire oké? (Nem nagyon van ez a helység fallal/ajtóval leválasztva, szóval máshonnan szökhet be a melegebb levegő ;
Falak kapják a napot egész nap, sok az ablak, redőnyök nagyrészt lehúzva, de klíma nélkül simán 29 fokot mutat bent is a hőmérő. csúsztatott zsalus épület)[ Szerkesztve ]
-
ddany7
csendes tag
válasz Reggie0 #76038 üzenetére
Több helyről kértem ajánlatot, volt aki ki se jött, volt aki igen. Kedvencem amikor nem csak, hogy kizárólag saját cuccokat ajánl, de abból is lefikázza a belépő szintet, hogy hát zörög. Aztán itt rákeresel, vagy bárhol, és semmi rosszat nem írnak róla.. Gondolom porosodik a raktárban amit nagyon akar ajánlani.
-
ddany7
csendes tag
Sziasztok,
Segítségre lenne szükségem, kicsit eligazodva a klíma rengetegben.Van egy kb 10éves Daikin klíma feltéve, de kb. nem tartották karban sosem, így hiába töltettem fel, forrasztották, tisztították, nem jó, cserélni kell.
3,5kw kategóriában, elsősorban hűtésre, néha fűtés rásegítésre, megbízható, halk gép kellene, ami felveszi a versenyt nyugati ablakokkal és sok napfénnyel. Korábban volt Fujitsum, azzal elégedett voltam, és elsősorban maradnék is Japán vonalon. (Daikin? Fujitsu?)
Daikin esetén az nem tiszta hogy az FTX35C miben más mint az FTXF35D/E, mert kb 50 ezer a különbség ?!
A másik, hogy a két márkán kívül van olyan kínai, ami tényleg megközelíti ezeket? Wifi, villogás, színezés nem preferencia.
köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest