- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
g947
tag
válasz
Chaser #30701 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat. Meghallgatom mit mond a szakember, aki felmérni jön, de legalább némi betekintésem van már a dolgokról.
A köszönet Rollynak is szól.
A szerelő Gree Lomo 09QB-t javasolt látatlanban. Ők ezt a típust szerelik leggyakrabban.
A WIFI funkciója tetszik nekem, bár lehet, hogy sohasem fogom használni. -
g947
tag
Köszönöm soraidat. Nekem azt mondta egy szerelő, hogy könnyű szerkezetes ház tető könnyebben berezonálhat.
Mobil klímára is gondoltam, bár azt meg nem lehet a fal mellé rakni, mert a leírásban min. 40 cm-t kell hagyni a faltól.
Ha meg tudnám oldani, h valami tartókonzolon állna a kültéri egység, ami a földön fekszik és nehezen leszedhető lenne arról, az is megoldás lehetne.
. -
g947
tag
Sziasztok!
Hétvégi könnyűszerkezetes házamba szeretnék klímát szereltetni. Nem javasolják a kültéri egységet tetőre, földre rakni meg nem szeretném, mert ki lenne téve pl. havazásnak, stb. Talán még lába is kelne.
Arra gondoltam, hogy talán egy kültéri egység nélküli klíma lenne megfelelő.
Kb. 25 nm-t kellene hűteni.
Akinek van ilyen fajta klímája és van pár perce véleményt mondani, megköszönném.üdv g947
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Gyúrósok ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Motoros topic
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged