Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
simonjoe
őstag
válasz Atis45 #60181 üzenetére
Sziasztok, Jó reggelt!!
Régebben írtam, szeretném lecserélni a zajos, és energiát zabáló mobil klímát. Nem egészen 70nm-es társasházi lakásban lakunk, kicsit tagolt, de talán egy, max két beltérivel le lehetne hűteni a lakást. Kelet-nyugat fekvésű, és mindkét oldalon nagy ablakok vannak, de a további négy oldal Q...rva jól szigetelt. A hálóba (keleti fekvésű, 14nm) valszeg egy kicsi 2,5kW-os elég lesz és talán a folyosóra meg egy nagyobb esetleg. A lényegi kérdés az, h mit ajánlotok? Sokat olvasgatok, a Daikin-ről letettem, ne kérdezzétek, h miért, valahogy nincs jó megérzésem vele kapcsolatban. Maradt a "kosárban" két márka, az egyik a Mitsubishi és a Fujitsu. Szerintetek melyik legyen????Joe
-
simonjoe
őstag
válasz DroiDMester #58920 üzenetére
..és még csendes is lehet! Whirpool-ra rá van írva h, eco silent, de nem lehet mellette aludni! Várom, h jöjjenek felmérni és remélem jövőre már lesz rendes klímánk.
Joe
-
simonjoe
őstag
..megnéztem a mobilklíma fogyasztását (Whirlpool PACB212HP), 1,3kW/h! Uh, ez elég gáz! Remélem a Split nem lesz ennyire étkes.
Joe
-
simonjoe
őstag
válasz WaterWave #58075 üzenetére
"Magyarul a 210kW és 144m3 fogyasztásokat én jobban átgondoltam volna, mert rengeteg ember kívül esik ennek és fizetni fog mint a katonatiszt."
Jól látod! Ők ezt nagyon átgondolták, hisz ez a cél, h mindenki fizessen, egyébként mi értelme lenne?? A többi meg csak parasztvakitás. Rohadtul kitalálták. Várom, h mit találnak ki az üzemanyagra is. Milyen indokot találnak majd ki, vagy milyen kategóriák leszenek, kiktől meg kell vonni a csökkentett üzát. Xar ez így mindenképpen. Amikor MZP választások előtt azt próbálta magyarázni, h spórolni kellene, a narancsos tábor habzó szájjal nekifeszült, és arra használták fel, h hergeljék a választókat. Miközben melldöngetve mantrázták, h mi a rezsicsökkentést meg fogjuk védeni.Joe
-
simonjoe
őstag
válasz poli27 #57777 üzenetére
Hát ennek a Prefera-nak van ára rendesen!
#57778margithid:
Jelenleg egy Whirpool 6.érzék PACB212HP mobilt használunk. Nem is tudom, h hogy kezdjem. Szóval hűt, bár a lakás nem nagy, élhető vele a kánikula, de tényleg a hangja az elviselhetetlen. Aludni mellette? Na, azt felejtsd el! Ja, állítólag ez a legcsendesebb mobil a piacon Az ablakon kivezetni a csövet, szerintem az is felejtős. Úgy képzeld el, h az a vastag cső működés közben Q...va forró, így annak hőjét is kénytelen vagy kompenzáltatni a klímával. Én már a második napon kifúrattam a falat, így lett kivezetve, ezzel egyetembe át is került a nappaliba a hálóból. Szerintem egy mobil nem lakásba, sokkal inkább irodába, munkahelyre esetleg nyaralóba való. Most szervezem a rendes klíma beszereltetését. Mert ez így nem teljesen van rendben. Ha van még kérdésed szívesen segítek.
#57783Miklósbácsi:[ Szerkesztve ]
Joe
-
simonjoe
őstag
Sziasztok!!
Én is segítséget szeretnék kérni. Klíma szerelés előtt állunk. Van egy Daikin légtisztító a lakásban és nagyon megszerettük. Így arra az elhatározásra jutottunk, h a klíma is ez lesz. Felvettük a kapcsolatot a Daikin márkabolttal, nem sürgős, majd jönnek ősszel, vagy akár jövő tavasszal, abban maradtunk, h valamikor jön valami szerződött partner. A hűtendő objektum egy 70nm-es második emeleti társasházi lakás, ahol a kültéri kirakható az erkélyre is. Az ügyfeles hölgy azt mondta, h kassza 400e HUF-tól indul. Ez nem is lenne baj, nekem csak egy kívánságom lenne, h ultra csendes legyen a beltéri. Mit ajánlotok? Vagy keressek más márkát ha ilyen igényem van?
THX!Joe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1 humoros
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- RING Video Doorbell 3 - Okoscsengő
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest