Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
akipapi
tag
válasz DroiDMester #80576 üzenetére
Rendben, köszönöm.
-
akipapi
tag
válasz DroiDMester #80573 üzenetére
Kedves DroiDMester,
Itt olvastam: [link]
"Egyébként meg miből gondolod hogy egy Törököknél össze szerelt gép jobb mint amit a Malájok szerelnek össze!"
Én egy szóval nem írtam ilyet. Én azt kérdeztem, hogy megéri-e a különbözetet, mert a honlapon van más különbség is mint a gyártás helye.
Bocs, ha félreérthető volt a kérdésem. -
akipapi
tag
Sziasztok!
A Daikin Sensira FTXF megéri a felárat az FTXC-vel szemben?
A neten azt találtam, hogy az utolsó betű a gyártás helyét jelöli "A Daikin FTXF széria made in Törökország, míg az FTXC made in Malájzia. A "D" az évjáratot jelöli, most jön majd az "E", ha lesz frissítés.".
A Daikin honlapján azért van a kettő között más különbség is. -
akipapi
tag
-
akipapi
tag
Sziasztok!
Véleményetek szerint a következő berendezések közül melyik lenne a megfelelő választás? Harmadik emeleti tégla társasházban főleg hűtésre, de távhő bekapcsolása előtt és kikapcsolása után a hidegebb napokon fűtésre is lenne használva. A hűtendő/fűtendő terület 35 m2, a klímák teljesítménye 3,5 KW, a társasház szigetelt. A készülék a hálóban lesz elhelyezve, a csendes működés fontos.
A készülékek:
AUX Delta 2, Polar Optimum, Syen Muse, TCL Thermo X, Gree Confort Pro, Daikin Sensira.
A Daikin-t nem szereli egyik szerelő sem akitől ajánlatot kértem. Külön kérésre adott ajánlatot és szerzi be a készüléket. Ajánlatot eddig 4 helyről kértem, az árak 330000-365000 ft közötti sávban mozognak.
Ha lehet akkor két készüléket javasoljatok, ha valamilyen oknál fogva az elsődlegest nem lehet beszerezni vagy más probléma merül fel.A válaszokat köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
-
akipapi
tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Fisher FSI-96HFD klíma hűti a hálószobát. Ezt a klímát szeretnénk továbbadni a szülőknek és vásárolni helyette egy másikat. A jelenlegi klíma 12 éve hibátlanul működik, csendes, teszi a dolgát. Tudnátok ajánlani helyette hasonlóan megbízható, halk és energiatakarékos utódot? Az ár max. 250.000 ft beüzemelés nélkül. A vásárlás nem sürgős, gondolom a szezon végén (szeptember, október) olcsóbban meg lehet vásárolni a kiszemelt példányt.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (Gar: 2026.08.16-ig)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest