Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibibi
őstag
válasz
alfaman512 #42049 üzenetére
Keress rá a nevemre pont így jártam egy gree klímával ,csináltam egy állványt nem szép ,de legalább csendes lett.Megkerestem neked ocsmány ,de ez van [link]
-
lacy027
tag
válasz
Min. 3 méter csövezés az ajánlott, elmélet van rá, hogy mit okozhat az ennél rövidebb csövezés, gyakorlatban nem tudom, ment-e valaha tönkre emiatt klíma, nehéz bizonyítani, ha mégis. Nem látok rá gépek százaira mint egy szerelő, egy 2006-os Genex on-off klímát láttam és használtam, szerintem 1.5 méternél nem volt több a csövezés, 2020 nyarán még működött, aztán le lett szerelve, de nem azért, mert tönkrement volna.Ha ennyire rövid a csövezés és nincs bevésve a falba, én inkább cserélném az egészet, a toldás csak újabb hibaforrás. Egy jó szerelő mindent meg tud oldani, csak nehéz megtalálni.
A Fisher egy Gree klón, rákerestem a típusra, elég ismerős. Nem először találkozok a Gree-hez visszavezethető klímával, erről árulkodik a külső, a hang és a leszabályozás is. Kívülről a ventilátor hangját leszámítva halknak tűnnek (számomra) az eddig hallott kültérik, viszont igen szépen be tud jönni a kompresszor hangja, akár van ráhagyva a csövezésre, akár nincs. Személy szerint minden klíma alá normális gumibakot tennék, nem azt, amit gyárilag a tartókonzolhoz adnak, bár egy alapvetően zajos kompresszor nem lesz tőle csendes.
Nem az első Gree klón klíma lenne, ahol csak odaírtak valamit a leszabályozáshoz, aminek viszont köze nincs a valósághoz. Az 550 W fogyasztás nem utal rögtön hibára, ha az adott klímának van köze a Gree-hez, ennél nem sokkal fog lentebb menni, mielőtt kikapcsol.
A Daikin legtöbb klímája ~230 W fogyasztásig tud lemenni, kis szobába (~20 m2 alatt) ez még mindig sok lehet, léteznek klímák, amik 150 W-ig lemennek. A fenti Fisher típusnak ~180 W-ig kellene lemennie a leírás szerint, a valóságban mégis fényévekre van tőle. A Gree és Gree klón klímáknál már csak a szememnek hiszek, a gyári adatokban nem lehet bízni. -
pjen
félisten
válasz
Nekem van 5 pana, abból 3 nál nincs 3 méter cső és ív sincs.nincs hangja.Szerintem nem attól függ.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Peugeot, Citroën topik
- VPN topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel topik
- Politika
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest