- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
zakrafein
csendes tag
válasz
asha07lcc #3087 üzenetére
Sziasztok! Klímát szeretnék vásárolni, olvasgattam a fórumot, nagyjából képben is vagyok. Azonban megakadt a szemem asha egyik hozzászólásán, idézem:
"Pl háló kicsi 3x3m stb helyiségekbe olyan készüléket választani aminek a szabályzási tartománya a lehető legalacsonyabb teljesítményig terjed-ez lényegesebbe hat a komfortérzetre mint a közel egyminőséget képviselő márkajel. Nem mindegy, hi kiadsz egy halom pénzt akkor az istenített , márka drága gépe onoffosként megy vagy egy olyan gép van a helyén ami visszaszabályoz és folyamatos igen kis fogyasztással biztosítja a komfortot.Japánok közül ez a Fujitsu pl a kis gépei 500w hűtőteljesítményig visszaszabályoznak."Nos én éppen egy panel lakás 24 köbméteres hálójába szeretnék elsősorban hűtésre klímát vásárolni. Már majdnem kikötöttem a Daikin FTXN25/RXN25-nél, amikor az idézett hozzászólást olvastam. A hozzáértők szerint jó választás a fenti szempont miatt ez a típus egy hálóba? Vagy a Fujitsu-ból pontosan melyik típus ajánlott? Látom, hogy windyéknél akciós a Daikin (239 szereléssel) - maradjak annál vagy jobban járok egy 2,5-es Fujitsuval az ha jól látom 190 + szerelés lenne? Köszönöm.
[ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nintendo Switch 2
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged