Új hozzászólás Aktív témák

• zakrafein

csendes tag

válasz asha07lcc #3087 üzenetére

Sziasztok! Klímát szeretnék vásárolni, olvasgattam a fórumot, nagyjából képben is vagyok. Azonban megakadt a szemem asha egyik hozzászólásán, idézem:
    "Pl háló kicsi 3x3m stb helyiségekbe olyan készüléket választani aminek a szabályzási tartománya a lehető legalacsonyabb teljesítményig terjed-ez lényegesebbe hat a komfortérzetre mint a közel egyminőséget képviselő márkajel. Nem mindegy, hi kiadsz egy halom pénzt akkor az istenített , márka drága gépe onoffosként megy vagy egy olyan gép van a helyén ami visszaszabályoz és folyamatos igen kis fogyasztással biztosítja a komfortot.Japánok közül ez a Fujitsu pl a kis gépei 500w hűtőteljesítményig visszaszabályoznak."

Nos én éppen egy panel lakás 24 köbméteres hálójába szeretnék elsősorban hűtésre klímát vásárolni. Már majdnem kikötöttem a Daikin FTXN25/RXN25-nél, amikor az idézett hozzászólást olvastam. A hozzáértők szerint jó választás a fenti szempont miatt ez a típus egy hálóba? Vagy a Fujitsu-ból pontosan melyik típus ajánlott? Látom, hogy windyéknél akciós a Daikin (239 szereléssel) - maradjak annál vagy jobban járok egy 2,5-es Fujitsuval az ha jól látom 190 + szerelés lenne? Köszönöm.

[ Módosította: radi8tor ]

Új hozzászólás Aktív témák