Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
total90
veterán
Az az igazság, hogy külsőleg a Scout jobban tetszik. Csak attól félek, hogy a kábeleket nem tudom majd olyan jól eligazítani, mint ahogy a CM 690-es tesztekben van. Pl. ezen a képen valami iszonyat gáz az elrendezés. Pedig az alaplap alatt van kivágva hely a kábeleknek... de vajon felül? Nekem ASUS P5QL-E laplapom van és Enermax PRO82+ tápom. A kábel elég hosszú, ami az alaplapra megy, csak kérdés, hogy felül valahol be tudom-e vezetni? A mostani házam épp azért adom el, mert a kábel elrendezés egyszerűen x@r. A Scout-ban szerinted el lehet rendesen?
Egyébként mi volt a 690 néhány hibája?Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
total90
veterán
-
d@minator
addikt
Én ebben [link] olvastam, hogy nincs. A negatívumoknál (weak points).
"No anti-vibration mechanisms for the hard disk drives."Bár akinek újabb vinyója van annál nem is szempont. A régi 250-es Samum úgy rezgett...aztán cseréltem Samu Spinpoint F1-re (HD502IJ). Ez nagyon halk és nem rezonál. Pont most olvastam a Samsung F3-asról valaki azt írta halkabb, mint a noti vinyója. (HD103SJ) Ez ugyan 1gigás de azt hiszem van belőle 500-as is.
-
Jimmy8
senior tag
Köszi a tippet. Nem volna rossz, de mégis
Ez egy szimplán "felfordított" ház. Ha nincs felül ventilátor (nem találtam képet róla, de szerintem nincs), akkor a meleg beszorul fent.... Legalább áttervezhették volna....Én ezt néztem ki: Aopen
Ezzel csak annyi baj van, hogy nagyon vékony lemezből készült (0,55mm), na meg hogy sehol nem kapható itthon...
0,7mm lemezvastagág, jó kialakítás... Csak ne lenne rajta az LCD kijelző
Ez sem rossz, de belém beszéltétek az előítéleteket:
Peddig ennek is 0,7mm-es a lemezvastagsága
Ez meg nagyon tetszik (letisztult), de nem fent vannak a csatlakozók, meg "papírból" van:
Na telepakoltam képpel a hozzászólást, majd kapok érte....
-
Jimmy8
senior tag
Az adataimnál látható konfig költözik jelenleg. Annyi a különbség, hogy csak a DVD író megy bele, a CD író (TEAC 552E, audio CD- írásra használtam) eladásra kerül. A mobil rack szintén nem fog átkerülni az új házba...
Két vinyó megy bele (max). Csak takarítás céljából szedem szét 4-6 havonta.A mostani noname házam (mint írtam is) 0,6 mm lemezből van, anno olcsóbb volt mint a Codegenek, de soha nem volt gondom rezonanciával.
De itt van pár kép a mostani házamról:
kep00
kep01
kep02
kep03
kep04
kep05
kep06
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- PlayStation 5
- Milyen mosógépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Társasjáték topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest