- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Ha kimondottan játékra keresel használt notebookot, a gaming notebook topicban érdeklődj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ParadoxH
aktív tag
Sziasztok!
Ismerősöm venne a gyerkőcnek egy használt laptopot Kisgyerekről van szó, ezért játék is befigyelne. Az irodai laptopokkal nagyjából képben vagyok, de a gamerekkel nem. Melyik az ajánlott márka / kategória? Mikre kell figyelni használt vásárlásakor? Egy minimum 7-8 gen amit keresek alsó-közép vga val
1. Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Hamarosan
2. A gépre szánt összeg forintban? (a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
200k Ft
3. Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Tanulásra, játékra kisgyereknek. Nem kell komoly felbontás vagy erőmű Egy nvidia 1060-1080 vid. kártya tudását hozza a gép grafikailag, minden más szempont ezután elsősorban a megbízhatóság ,időtállóságon van a kategóriáján belül.
4. Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Nem elsődleges szempont
5. Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Nem
6. Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Win 11
7. Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége?
Legyen bővíthető
8. Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
-
-
ParadoxH
aktív tag
Sziasztok!
Romániai piacról van lehetőségem Thinkpad T480-ast venni kb 95 000 ft-ért átszámítva. A laptop szép, nincs bios kód, a battery info view szerint okés az akksi, 8350U-s a proci, a kopásnyomok minimálisak, az eladó valid és rendesnek tűnik.
Másodlagos laptopnak venném, amit nem sajnálok a melóba hozni. Amíg mennek a cnc-gépek, addig tanulgatnám rajta a webprogramozást. Ezt leszámítva általános használatnak lenne kitéve. Fb, yt, filmezés, kisebb böngészés.
Két kérdés:
- Van a típusnak valami komolyabb hátulütője mint mondjuk az Elitebook G5 szériának?
- Jó vételnek számít szerintetek erre a célra, vagy ti a helyemben mást néznétek?Köszi a választ!
-
ParadoxH
aktív tag
Annak ellenére, hogy azok nagyon jó gépek, nem biztos, hogy megér annyit. Én 140 000 ft ért adtam el egyet tavasszal és akkor az volt az ajánlott ár a beárazásnál. Figyelembe kell venni azért a forint mélyrepülését is és azt is, hogy ősz végén - télen valószínűleg sokan meg fognak válni kényszerűségből az újabb generációs gépeiktől is.
-
ParadoxH
aktív tag
válasz
Cartman023 #1905 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a G5 széria nem ajánlott, mert gondok adódnak gyakran az akksival. A G6 viszont ajánlottnak számít.
-
ParadoxH
aktív tag
Állítólag hibátlan és külföldi licitből van. Meg is vettem, pár nap múlva meglátom.
-
ParadoxH
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek egy HP EliteBook 830 G8, i5-1135G7, 8GB, SSD 256GB megér 180 000 ft-ot? Tudom, hogy ez nem egy rossz ár egy ilyen laptopért, inkább a típushibái érdekelnének. Tud valaki ilyesmiről?
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest