Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Recon666
Közösségépítő
válasz Galdemorph #2845 üzenetére
Üdv sokat ne várj töle nem sokkal jobb mint a realtek hd audio. Ha komolyabb gondolkozz akkor ezek közül válogass: Asus Xonar DS ~12.000ft
Asus Xonar DX ~ 18.000ft
Sound Blaster X-fi Titanium Pci-e ~18.000[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
Üdv leginkább egy audigy 2 zs lenne a legjobb választás olyan 5-6e ft lehet venni és van hozzá daniel.k vmint Youpay driver is windows 7-hez ha a gyári nem menne jól. Engem is a realtek hd audio kihalása késztetett hangkártya vásárlására, elsőnek vettem egy audigy se-t de aval meggyült a bajom a driver miatt és lecseréltem azóta semmi gond , szóval az se-felejtős ráadásul nem gyengén butított kártya. Ha belefér a keretetbe néz a ph Asus xonar ds-t oylan 10k körül megkapod és nem lesz gond a driverekkel.
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
A C-mediát hanyagold az nem müködni win 7 alatt legalábbis ami volt nálam az nem. A terreatec elég nagy gyártó az már inkább ,de arról nem tudok sok mindent azt se hogy van hozzá driver win7 hez inkaább egy audigy 2 akkor,de ha nem akarrsz zsákbamacskát venni akkor a ph apróhirdetések közt van x-fi xtreme gamer 10k-ért vagy az asus xonar ds.
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
válasz superecneB #2856 üzenetére
X-fi semmiképen ebben a kategóriában csak xtreme audiot tudsz venni ujonnan esetleg használtan xtreme music vagy xtreme gamer éri meg , de a xonar ds is egy elég jó kártya a hangfaladhoz elég lesz az is.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz Lazarus911 #2867 üzenetére
Üdv a sima X-fi tianium Pci-e ~18.000 és Asus Xonar Dx ~18.000 is tehermentesíti a procidat mind a kettő hardveres gyorsítást alkalmaz, játékhoz az x-fi-t zenéhez a xonart.
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
válasz SunChemical #3202 üzenetére
Esetleg az Asus Xonar dx vagy d1 et is szemügyre venném jobb szoftveres támogatás hangminőség szempontjából olyan szinten van mint az xtreme music.
( Az Asus Xonar DX pci-e csatolós nem sima PCI).
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
-
Recon666
Közösségépítő
válasz 1hijjanhusz #3214 üzenetére
Sound Blaster Audigy 2,Sound Blaster Audigy 2 ZS (Leginkább ez!), esetleg Sound Blaster Audigy 4 ha mégis meggondolnád magad és áldozol rá +5kt akkor Asus Xonar ds vagy Sound Blaster X-fi Xtreme Music. A Sound Blaster Audigy SE és a Sound Blaster X-fi Xtreme Audio-t is messziről kerüld, butított kártyák! Ott egy pár ami megéri: [link]
[link]
[link][ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
válasz superecneB #3229 üzenetére
X-fi Titanium 18k~ (PCI-E), Asus Xonar DX 18k~ (PCI-E) ezek mind kiváló hangzást nyújtanak messze jobbat mint egy alaplapi vagy mint a syberia-hoz mellékelt hangkari. AzX-fi Xtreme Audio-ban is van PCI-E foglalatú de azt messziről kerüld el. Ez a kezdő ár a PCi-E hangkártyáknál.
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
válasz superecneB #3232 üzenetére
Én nem bántam meg a Titaniumot pedig Xonar dx -e akartam venni még semmi fennakadásom nem volt az elmúlt 4 hónapban vele semmilyen téren driver( gyári, pax) működött mindegyik probléma nélkül és nagyon szép hangja is van. Szóval akármelyket választod jól jársz vele.
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
-
Recon666
Közösségépítő
-
Recon666
Közösségépítő
Igen megéri működtetni, a d1 -el sem gond nincs win7 alatt, az optikai rész attól függ hogy milyen az erősítőben a Dac, ha jobb, mint a hangkártyában akkor optikai , ha nem jobb akar analóg öszeköttetésel lesz szebb hangja a cuccnak. De szerintem az optika lesz nálad a nyerő.
-
Recon666
Közösségépítő
Optikán a hang nem hiszem, hogy változna a D1-el, valamivel nagyobb az átviteli sebessége, A ddlive felel a 5.1-ért optikán és az effektekért, a DTS pedig sokkal dinamikusabb hangot eredményez ,mint a DDlive, már ha a film támogatja. Zenét a legjobb analógon és sztereóban hallgatni.
-
Recon666
Közösségépítő
Az nem mondanám, hogy sokkal jobb attól függ, milyen hangkártyád van, hidd el analógon egy Emu 0404 alázná az erősítőd dac-át. A d1 ismeri a Dts-is. Egy jobb fajta anlóg kábel sokkal többet dob a hangon mint gondolnád. Sajna a Dolby Digital Live-ól és a DTS Connect-ről többet nem tudok.
-
Recon666
Közösségépítő
Ha a logitech-re akarod kötni, akkor felesleges külön venni, mert azon szinte semmit nem fogsz észre venni, hiába veszel akár 30 eft kártyát, Ha már a kártya többe kerül, mint a hangfal ott már problémák vannak, esetleg egy Asus Xonar DS, de felette értelmetlen, feleslges pénzkidobás, akkor már vegyél azon a pénzen egy jobb hangfalszettet amit kártyára szánnál, jobban jársz.
DUDI Empire: Arra a fejhallgatóra felesleges , ennyit költen, mert nem lesz akkora változás, inkább vedd meg a Prodigy HD2-öt, eladod a philipset, és veszel egy Sennhesier HD555 vagy 595-öt és sokkal jobban jársz minden téren.
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
válasz bajnokpityu #3528 üzenetére
Az gondoltam, de a zs nem tartozik az X-fi szériához, azért aki nem annyira ért hozzá annak elég sokkal problémásabb, mint az asus főleg win7 alatt, ezért, ha nem muszáj ilyen árkategóriában ajánlani ,akkor nem is teszem. Annak idején én is Xonar DX/D1 akartam venni, de pont akkor készlethiány volt belőlük, ezért maradt a Titanium mellett, nem nehéz működésre bírni, pl a hozzá adott gyári lemezről minden felment hiba nélkül és működött is. Ha most kellene vennem hangkártyát, akkor egy Audiotrak prodigy HD2 vagy Esi Juli@ esetleg megcéloznám a Asus Xonar Essence STX-et .
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
válasz bajnokpityu #3532 üzenetére
A pci-e nagyobb az adat sávszélessége, ezért alkalmazzák már a hangkártyáknál, hogy ennek van-e valami jelentősége, az jó kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest