- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
Új hozzászólás Aktív témák
-
semetka
őstag
válasz
jacint78 #18872 üzenetére
Én inkább csak attól páráztam hogy rosszabb lesz. 889-el se volt bajom. Múltkor Laptopról hallgattam meg a hangcuccot és szörnyülködve hallottam hogy szólt, nem örültem volna ha véletlen az új lapom is úgy szól
De egyszer kíváncsi lennék , egy jó drága hangkártyára hogy szól. -
semetka
őstag
Nemsokára megérkezik az új gépem, kíváncsi vagyok milyen az ALC1150. ALC889 volt a régi, sose panaszkodtam rá, 1150-re meg azt írták mindenhol hogy jobb. Remélem nem csalódok.
-
semetka
őstag
Új gépet rakok össze, de nekem fontos a hangminőség, ezért próbáltam minél jobb alaplapot találni. A régi lapon egy ALC889 van, meg voltam vele elégedve, ennél csak jobbat szeretnék. Amit kinéztem egy gigabyte z170 gaming 3 as alaplap amin egy ALC 1150 van + egy OPA2134. Mit gondoltok jobb lesz mint a régi? Nem igazán szeretnék külön hangkártyát. Köszi
-
semetka
őstag
Sziasztok
Van egy P35C-DS3R típusú alaplapom. Lassan gépet fogok újítani, amibe majd Giga lap kerül. Kérdésem az volna hogy melyik giga lapon van hasonló jó hangkari? (Skylake LGA1151 lesz majd)
A mostanin ALC889 van. Semmi bajom nincs vele, soha nem volt a minőségével probléma. Olyan alaplapot szeretnék amin ugyanilyen jó vagy jobb van.
Ez a kérdés azért merült fel bennem mert a múltkor laptopra lett rákötve a logi z623 és szörnyen szólt. Gondolom valami gagyi hangkártya volt benne. Ezért szeretnék jó alaplapi hangkártyával megáldott alaplapot.
Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Hunt: Showdown
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Könyvajánló
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- ASUS routerek
- Suzuki topik
- Nintendo Switch 2
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged