Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Sziasztok!
Új egeren gondolkodok, leginkább FPS és MMORPG + Netezésre van használva a mostani MX518 is, két hibája van csak, hogy nem lézeres, és a fogása már annyira nem ideális, mint anno. Relatíve kicsi, de széles tenyerem van, rövid ujjakkal
Néztem a Steelseries wow-os egerét, teccik, teccik, de nem tudok róla szinte semmit, ajánlható-e FPS-hez is, vagy nem :S Mondjuk ez leginkább külsőre tetszik.Mit tudnátok ajánlani? Előny ha van bal oldalt 2 gombja, ami a netes szörfölésnél oda-vissza gombként működik
Előre is köszi a válaszokat!
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz Synthwave #7280 üzenetére
Mert a lézeres technológia már jobb, mint az optikai. Mellesleg ez a második 518-asom, előtte meg 500-as volt, szóval nem hóbortból vettem vagy válok meg tőle, csak játszottam már lézeressel is, és pontosabbnak éreztem, hiába az 518-ban volt anno a legjobb optika...
De szerintem kitartok a wow-os egér mellett, csak azt nemtudom, FPS-re mennyire használható :S
-
nagyúr
válasz Synthwave #7295 üzenetére
Volt nekem Intellimouse 4.0, 1 évig! Nem volt rossz, de a fogása nekem nem jött be, még jobban kicsúszott a kezemből, mint most az mx5xx sorozat.
Van a melóba egy 10 éves görgős egérge, széles lapos hátsóval és magas peremmel az oldalán, na azt élmény fognom, az 1.1-et anno meg se tudtam ragadniRemélem mostmár érted
-
nagyúr
válasz Synthwave #7298 üzenetére
Köszi, meglesem őket!
Közben utánanéztem, az a kis régi rágcsáló egy Genius Netmouse pro (guglin elég sok kép van róla). Nekem ez esik a legjobban kézre, elöl kicsit keskeny, hátul széles lapos és van pereme amit megtudok fogni
A wow-os steel is azért tetszik, mert kicsit hasonló a kialakítása, és mert azzal a 15 gombbal tudnék is mit kezdeni wow alatt!
-
nagyúr
válasz Synthwave #7298 üzenetére
Kis kieg: Ennyire jók lennének az MS egerek optika tekintetében? Mert ok, 2002ben emlékeszem, hogy az 1.1 volt a sláger, az "Isten", de azóta már elment 9 év, és a 3.0 - 4.0 - 1.1a is eléggé leragadt a 2004 körüli desing-nál
De ha eljutok egy MM-be vagy akár a pixelhez, tuti megfogdosok annyi egeret amennyit csak tudokMinél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
Sziasztok!
Beláttam, hogy a Steelseries Cataclysm egér nem alkalmas hosszú távú fps-re (CS) mert beleőrülök a fogásba (emelgetős vagyok, ezt nem lehet rendesen fogni hozzá).
Viszont az optikája valami iszonyat bejön, és maradni szeretnék ezen a vonalon. A kérdés az lenne, melyik gamer egerüknek van pont ilyen/hasonló lézer optikája? Esetleg az Ikari laser?? mert annak még a formája is tetszik, az MS 1.1-3.0 ami most a Xai-Sensei nekem mindig kicsúszott a tenyeremből (kicsi a tenyerem).Előre is köszi a válaszokat!
UI: Ergo a Pixelnél még mindig kint vannak a rágcsálók és meg lehet fogdosni őket, ugye?!
-
nagyúr
válasz Cheesy #12353 üzenetére
Nemtudom, szerintem marha egyéni stílusban fogom az egeret, hüvelyk és gyűrűs ujjal kétoldalt úgymond szorítom-fogom, ezzel emelem, a mutató és középső pedig ugye gombokon. A kisujjal pedig a támaszt adom, csukló illetve a tenyér alsó vége végig a "talajon", a kezem emelem csak. Az egér háta fekszik fel valamennyire a tenyeremben keletkezett mélyedésbe. Az MS-ek kicsúsztak a kezemből-ujjaim közül, így belegondolva nem találtam rajtuk fogást. Eddig MX518-am volt 2 darab is, de meguntam az optikát meg a fogását, a Cata azért jött mert márciusban még többet wowoztam mint cs-ztem, de most fordult a kocka
Az Ikari van a legközelebb a szívemhez kinézet-fogás tekintetében (egyenlőre csak elképzelem, még nem fogtam sajna), de amint olvastam, a Xai-nak van olyan optikája mint a Cata-nak :S
-
nagyúr
válasz WolfheartGR #12355 üzenetére
Köszönöm
Xai lesz a kiszemelt, remélem Pixelnél meg tudom fogdosni!Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz WolfheartGR #12358 üzenetére
Na én a kettő elegyével rendelkezem Mondtam, hogy nem vagyok egyszerű eset
-
nagyúr
válasz WolfheartGR #12360 üzenetére
A második lesz az!
-
nagyúr
válasz nyunyu #12378 üzenetére
Bjutiful mind a 2 Melóban vagy egy Netmouse Pro, imádom a fogása valami eszeveszett Csak sajna golyós.
Muszáj leszek megfogdosni a Xai-t, mert ez az optika nagyon bejön, de a cata hosszú távon fájdalmasan kényelmetlen, és sok gomb egyszerűen útban van!Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz Raz3raddict #12381 üzenetére
A Xai-ban és a Sensei-ben ugyan az az optica, nekem nagyon bejön, a megfelelő paddal szerintem marha élvezetes és pontos tud lenni. A 2 egér között nagy difi az az ár, és a belső "hozzáadott" tartalom, szerintem!!! nem éri meg a Sensei felára, habár kb. azt is tudod állítani, hogy hány pixelt fingjon az egér
Razerekben sajna annyira nem vagyok otthon, de azok tudtommal nagyrészt kétkezesre vannak alakítva, tehát bizonyos fogástípusoknál nem kényelmesek, viszont az optikájuk hasonlóan kiváló. Ami dönthet, az az ár és a kényelem.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz intercooler #12404 üzenetére
Kicsit nézz körül, mondjuk pixel.hu, ogc.shop meg ilyen helyeken, tele vannak gamer egérrel, amelyik megtetszik ide belinkeled és megmondják jó-e. Ne mi szedjünk elő neked mindent, azért ez nem az a hely.
-
nagyúr
válasz cellpeti #12406 üzenetére
Ez a drága-olcsó harc itt is megy?? Nemtudom miért írod le azt, aki ezt megveszi? Mert szerinted hülyeség? Kevés indok, biztos nem irigy vagy, nem olyannak tűnsz (aztán kitudja).
1x próbálj ki egy Xai-t meg egy tescos egeret egymás után, lehet hogy meg fogsz lepődni!!Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz FireKeeper #12436 üzenetére
Nemtudom miért mondod hogy nem ajánlott a lézeres. Anno 4-5 éve még tényleg fogta a fejét az fps-rpg társadalom, mikor kijöttek az első lézeres borzadályok amik csak bizonyos extra felületeken voltak hajlandóak működni, de ma már kicsit más a helyzet. A G9x-Xai meg még vagy 5 másik egérben olyan optika van, amit én még a tenyeremen vagy az ágytakarón is tudtam használni, persze ettől függetlenül egy lézeres pad van alatta, ne a fát koptassuk és fordítva.
Egy mai "top gamer" lézeres egérrel szerintem nem lehet mellényúlni, nekem jobban bejön, mint az mx518 volt anno, pedig annak se a legszarabb optikája volt...lajxko: Nem fogod annak érezni, ha 5-10 évig használod problémamentesen, persze ehhez kell az is, hogy ne verd hozzá semmihez dühből
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz 3.Aragorn #12444 üzenetére
Nekem az MX5xx egereim még mindig mennek, az más kérdés, hogy a felszínük meg a talpuk mennyire kopott el, de még mindig működnek. Az 500-as úgy, hogy egy gyengébb pillanatomban annyira odacsaptam, hogy törött a műanyag. A mostani Cataclysm is fog menni legalább még 4 évet hacsak nem unom meg a formáját!
-
nagyúr
válasz frango13 #12448 üzenetére
Én Mx518-ról jöttem át Steelseries Cataclysm-ra (Avago ADNS-S9500 asszem). 10 éve cs-zek, játszok fps-el és rts-el, mmorpg-vel. Szerintem messze veri a régi optikásokat az új lézerek nagy része. Persze ez szubjektív, ellenben te kijelentesz, ami nekem kicsit böki a csőröm...
A marhanagy különbséget én is tapasztaltam MX500 és 518 között, de pl. az MS nekem nem feküdt se optika se fogás szinten, más meg az egekbe emeli. Van ilyen...Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz frango13 #12450 üzenetére
Nos, mivel vágytam már egy újításra (vagy 5-6 évig volt MX-em), egy új formára, és akkoriban többet wowoztam, kinéztem a catát, és pluszban az is tetszett, hogy ugyan olyan lézer van benne mint a Xai-ban ami meg kifejezetten fps.
Szerintem van benne kis adag placebo is, de 3/4 év használat után azt tudom mondani, pontosabb, lágyabb, nem szöszölök annyit a beállításokkal, a sense-em cs alatt lement vagy 1,5 pontot (ha nem 2-tőt, nemtudom pontosan) és sokkal jobban lövök sniper fegyverekkel.
Kihangsúlyozom, ez egyéni vélemény, ettől még ragaszkodhat valaki az optikaihoz, csak ne hangoztassa azt, hogy a lézeres szar, mert ez nemigaz!
A "pro"-k se véletlen állnak át, oké ott a szponzori nyomás nem kicsi, de ha rossz lenne az egér, nem hozná a várt szintet a csapat vagy az egyén!Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz MarioAna #12452 üzenetére
Ez az akármelyik egér nekem kicsit sánta, már magamból kiindulva, bár lehet pont ez a hiba. Én ha más egérrel-billel más gépen kell játszak, nem tudom hozni a szintemet, persze nem is "bohóckodom" versenyszerűen. Meg itt átlagembereknek javasoltok egeret, nem masszív e-sport emberkének! Felelőtlen dolognak tartom lebeszélni valakit egy olyan termékcsoportról, amiről az ajánló nem is tudja pontosan, hogy micsoda, csak hallotta innen-onnan vagy olvasta egy nevenincs fórumon-teszten!
-
nagyúr
válasz Synthwave #12454 üzenetére
"Hány cm-en fordulsz 180 fokot?" Passz, otthon megmérem, ha saccolnom kell 5 cm vagy kicsit több...
"Attól már nincs hozzá joga, hogy a pénzéért a lehető legjobbat vegye?" Tessék elolvasni mire írtam ezt, arra, hogy nem ajánlottnak lett minősítve a lézeres egerek 90%-a, holott saját tapasztalat szerint esetenként jobbak mint a "sima" optikás társaik!
Nekem IME 4.0 volt, szerettem, de a fogása akkor se jött be, mint írtam kicsúszott az ujjaim közül. Nekem kell egy oldalsó függőleges perem, ahol markolni tudom, vagy bukó az egész.
-
nagyúr
válasz WolfheartGR #12457 üzenetére
A trust egereket én max office felhasználásra tudom elképzelni, másra nem
A G9x meg ugye S9500-as lézer, az más kérdés, hogy nekem maga az egér kinézete nem tetszik, a fogását már meg se merem próbálniMinél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz WolfheartGR #12462 üzenetére
Nehúzz hogy van otthon 2 és lekaptad őket?!
Van...
Az alsó az IME vagy WMO?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Synthwave #12469 üzenetére
Lemértem, max 5 cm, de inkább 4. 2-es sense 1.6 alatt alap cfg, csak bindek vannak benne, steelseries mmo cataclysm egér driverrel (3200 CPI) 9HD padon.
Az MX518-al 3-4 között volt a sense, 4D (műanyag) padon, driver nélkül, mindenféle egyéb (mousefix, stb) nélkül.
-
nagyúr
A claw fogás vajon mennyire illeszkedik a Xai formájához? Attól félek, kevéssé
-
nagyúr
válasz Synthwave #12612 üzenetére
Igen ezek a paraméterei nekem se kellenek a Xai-nak, csak a lézer optikája meg a formája. A Razer egerekkel valahogy mindig úgy voltam, mint a zsiráffal az állatkertben: Teccik, teccik, de otthonra nem kéne :S Mostmár tényleg eljutok a pixelbe és megfogdosom őket, bár sajna abyssus nincs nekik raktáron Mondjuk mivel optikai, és olyan van (MX518) inkább a lézer felé mennék. A G300 is tetszik pl. kinézetre, de mivel optikai, hanyagolom.
-
nagyúr
válasz Synthwave #12628 üzenetére
Nem hiszem hogy jobb az optikai a lézernél, mégha úgymond kiforrottab is Ráadásul ez a lézeroptika nekem bevállt egy mx után, és miért váltsak 10-ér vissza, mikor 15ér mehetek előre is? Érted ugye a gondolatmenetem, és az ember nem mindig dönt racionálisan, mert akkor Suzukival járna mindenki, és a Prémiumgyártók süthetnék a tudományukat...
-
nagyúr
válasz jaffa 2843 #12636 üzenetére
Komolyan azt mondjátok, hogy egy optikás egér jobb mint egy lézeres??? Bocs de nehezen tudom elhinni!
-
-
nagyúr
válasz jaffa 2843 #12640 üzenetére
10 éve A4 Tech duplagörgőssel kezdtem, utána vlt egy Intellimouse Explorer 4.0, azután egy MX500, 2 MX518 és most a Steelseries Cata, az MX-ek alatt 4D pad volt, a Cata alatt 9HD van.
-
nagyúr
Én mmo-hoz vettem márciusban a Steelseries Cataclysmot, szerintem wowra ez az egyik legjobb egér, igaz az ára is borsos. A szenzor szerintem kiváló, ugyan olyan van benne, mint a Xai fps-egerében. Gyors, pontos, egyszer sem hülyült meg Cs alatt sem... A hátrányai a mérete, az ára, és nekem már kopik-hólyagosodik a feneke ahol a tenyerem hozzáér ehhez a barna szegecselt díszcsicsához. Mivel lézeres, olyan pad ajánlott alá, bár a tenyeremtől kezdve a faasztalon át az ágyhuzatig mindenen ment...
[oWn]f4te:"Szokásos 9500-ös ADNS szenzor. Jó drága, de legalább tré." Ezt nem kell ám elhinni, ha most keresztre is feszítetek, a szenzornak nincs semmi baja... Drágábnak drágább mint a sima optikások, de szerintem jobb is náluk. Hogy ennyivel, amennyivel drágább is, az nem biztos, de szerintem jobb mint az MX518, mert olyanom nekem is volt 2x.
-
nagyúr
Hiába akarnád meggyőzni őt, neki is berögzült dolgai vannak, dobálózik tesztekkel, saját véleménnyel meg hogy te nem is úgy használod az egeret, ahogy kellene. Hagyd rá, örülök és örülj te is, hogy jól választottál, élvezd és kész!
[ Szerkesztve ]
-
-
-
nagyúr
válasz WolfheartGR #12843 üzenetére
Ehh nekem ez a lowsense már önkínzásnak tűnik, irigylem hogy ennyi helye van az egérmozgatáshoz.
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz WolfheartGR #12854 üzenetére
Én egy éve álltam rá a sniper-fegyverekre (scout-awp) masszívabban és ezzel a sensel is nagyon eredményes tudok lenni, látszik is, hogy az alapfegyókkal milyen "béna" lettem. Tény, nagy mozdulat kicsi egérelmozdulás, könnyebben lövöd ki a szemét, de tovább is tart becélozni (nekem legalábbis ez jön le a dologból) a highnál meg simán túlránthatom, azt gépészkedhetek, de legalább megvan az esély hogy a fejénél kaszálom el
Ráadásul én úgy sniperezek, hogy kicsit "odarántom" az egeret, low sense-nél egy kivinné a fél karom
Szerintem kinek mi jön be és mik a lehetőségei, nekem ez jutott
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Synthwave #12859 üzenetére
Ha még át is akarnék állni, max 22 centis helyen nehéz lowsense játékot nyomatni, még high-on is van hogy kicsi a hely, körbe vagyok szorítva:
- Jobbra a kihúzható bill-tartó kerete van
- Balra a billentyűzet
- Felfele az asztal lapja
- Hátra meg a szakadékMinél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
Én csak a loginál találtam "félmagyar" kiosztású használható gamer billentyűzetet a G510 személyében. Előny volt a bal oldali programozható gombsor, wow-hoz nagyon hasznosnak bizonyult, és van rajta hosszú í betű is, igaz a kiosztás ettől még angol, de nem kell az altgr+j kombit használni (amit már amúgy megszoktam ).
-
nagyúr
válasz 3.Aragorn #12871 üzenetére
Az a baj, méltánytalanul hanyagolva vagyunk ilyen téren. A felfogással nagyrészt egyetértek, de ha nincs más, akkor muszáj vagyok ezt használni. Ha pedig fogyóeszköz, nem is szabad 5k-nál többet adni érte, mert csak az ablakon repül ki a pénz
-
nagyúr
Üdv!
Anno volt egy oldal, ahol le volt írva, hogy az egyes egerekben milyen optika található. Ez az oldal létezik még, meg tudja adni valaki a linket? Előre is köszönöm!
-
nagyúr
Üdv!
Látom a Roccat Tyon nem ajánlott egér, pedig én nagyon kedvelem. Mi a baj vele? (az árán kívül? )
Ámde egy másik kérdésem is lenne:
Mi értelme van a baromi magas DPI felbontásnak, ha az 1600 fölötti összes lehetőségnél irtózatosan begyorsul az egér és számomra használhatatlan finom műveletekre?Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
A9800 vagy melyik van benne, nem? Nekem ez a 3-dik vagy 4-dik ilyen egerem, és én nagyon meg vagyok vele elégedve
A sok gomb meg kiváló lesz wowra
Ár/értékben lehet, hogy borzasztó, de fogásra nekem az egyik, ha nem a legjobb, mert kellően magas és széles.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
Lehúztam 10 évet cs-ben, még 1.5 és 1.6 alatt. Volt mindenféle egér a duble wheeled A4 techtől kezdve az Intellimouse Explorer 4.0-án át MX500, 518 2x. Aztán jött egy Steelseries Wow, benne a lézerrel, és megvett kilóra, utána egy Xai jött, csak egy idő után elbutult és kényelmetlen lett. Azt váltotta most ez a Roccat.
A 3310 mikbe lett szerelve?
-
nagyúr
Üdv!
Ismerősnek keresek szimmetrikus gamer egeret. Balkezes, ezért keresne szimeset, illetve fps-el játszik, ezért minimum 4 gombot szeretne az egérre. Szinte csak a Steelseries Sensei-t találtam neki, de az lézeres. Bár nekem nincs sok bajom a lézer optikával, szeretnék neki egy "sima" optikait is javasolni.
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
Lehet nem pont ideillő téma, de nem találtam egyelőre jó topikot:
Van egy Ugreen USB switch-em, de jelenleg az új alaplappal és a céges lapossal (Latitude 5400), amiken win11 van, néha eléggé hektikusan működik, villog a billentyűzet, egér meg-megszalad főleg laptop használatánál (dokkra van kötve).
Van esetleg ajánlottabb USB switch, vagy találjak ki jobb megoldást a 2 gépes használatra?
Az egér egy Roccat Tyon White, a bill egy coolermaster CK550.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Gigabyte alaplap topik
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- PLC programozás
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Windows 11
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Lamax NoiseComfort 2 ANC - van panaszom
- Asszociációs játék. :)
- Adobe Illustrator kérdések
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest