Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rednifegnar
senior tag
hi! sztetek letezik olyan gep (leginkabb milc) ami kepes stop-motionra es az elkeszitett cucc az utolso frameig visszanezheto gepen belul?
(nem time lapse, hanem stop motion kellene)
A camera does not make art, the artist makes art.
-
rednifegnar
senior tag
koszi utananezek, a g80 kicsit huzos megnezem hatha a kisebbek/regebbiek tudnak ilyesmit.
az a helyzet hogy a gyerek rakapott a dologra, most telefonnal csinalja de az eleg korlatos (egyreszt a szoftver oldalrol pl nincs mf, bena felulet, masreszt a telo oldalarol pl nincs zoom, meg egyebb manualis beallitasok).
persze siman eleg lenne egy akarmilyen gep, amibol ossze lehet fuzni utolag szgepen, de az nem nyero mert o mindig visszanezni amit csinalt es ez nagyon fontos funkcio ezert kellene mindenkepp ilyen gep.kozben nezetem ha jol lattam a g7 is tudja ami kapasbol fele ar hasznaltban.
[ Szerkesztve ]
-
rednifegnar
senior tag
válasz Mr.Csizmás #51177 üzenetére
a konica ar az slr rendszer, letezett rf gepuk (a hexar rf) ami leica m bajonettet hasznalt, de sztem eleg keveseknek van elfekvo m hexanon obi a fiokban
-
rednifegnar
senior tag
van ott meg erdekes:
"Eltérõ rendelkezés hiányában a jelen oldal anyagait kizárólag azok számára szánjuk akik Gibraltárról használják a jelen oldalt.
A gibraltári jog a jelen Szerzõdés irányadó joga.
2.2 A jelen Szerzõdésbõl adódó vitákkal kapcsolatosan Ön és mi a gibraltári bíróságok kizárólagos joghatósága alá tartozunk."A camera does not make art, the artist makes art.
-
rednifegnar
senior tag
off, de sztem ezeknel a cegegknel semmifele bevizsgalas nincs, jo esetben bekapcsoljak, esetleg aki beadja megmutatja de azt hinni hogy ez valami ellenorzott tutibiztos vetel az botorsag. en vettem is es adtam is el rajtuk keresztul, nem nezik meg. egy elonye van, adnak nehany nap garit (talan 6) annyi ido alatt ki kell probalni es visszavinni ha baja van.
-
rednifegnar
senior tag
válasz #16820480 #53538 üzenetére
ez az elso genes heliar, digiten nem jo szeleken abberal a digit erzekelo miatt, de filmen penge szeleken is. kb 80-120e korul van az ara hasznaltban (L39, LTM a csatlakozasa). az uj verziokat atterveztek az jo digiten, de dragabb, nagyobb es M bajonettes.
-
rednifegnar
senior tag
megiscsak kell az a popcorn
-
rednifegnar
senior tag
válasz bbubby00 #57076 üzenetére
vedd a minoltat az jo gep (a keret eleg szukos), zenitet eszedbe ne jusson.
van filmes topic is.[ Szerkesztve ]
-
rednifegnar
senior tag
válasz nhjerome #57102 üzenetére
en is azt mondom hogy egy belepo gep arra jo hogy ne bukj sokat. kb mas elonye nincs. ellenben ha bejon a fotozas akkor hamar kinovod, meg mindig limitekbe utkozol es par het mulva jon a mire csereljem kerdesozon.
ha van love akkor egy jo eros felso kozepkategoriast kell venni, aztan majd ugyis lehet boviteni a vegtelensegig obikkal. ne vegyel fenyerotlen kitzoomot, karacsonyfat se kell, de ha az alap egy jo minosegu eros cucc akkor azzal lehet kreativkodni meg kiegeszitokkel boviteni.
masik meg olyat kell venni ami tetszik, ami bejon, erdemes megfogdosni elmenni megnezni eloben. van akinek a canon tul muanyag tul kalapacs, van aki meg a sony menutol van rosszul (en pl a nikon forditva csavarodasaitol).A camera does not make art, the artist makes art.
-
rednifegnar
senior tag
kukucska a szakszo ebben a topicban
nem tudom milyen obijaid vannak a gx800-hoz de nem erezem azt a nagy elorelepeset egy 250d-vel meg kitzoommal, a jobb ef/efs obik meg eleg dragak (es nagyok nehezek a m4/3-hoz kepest).
-
rednifegnar
senior tag
válasz jonnyka87 #57336 üzenetére
en a minit nem vennem, valoban nagyon mini. a wide jobb de annal nagy a gep, szoval a ketto kozott instax square.
letezik polaroid is, de annal nagyon harmatos a kepminoseg (ennek mar semmi koze az eredeti polaroidhoz) az instax jobb megbizhatobb stabilabb minosegu. a polaroid gepek is eleg nagy dobozok (megtevesztoek a reklam kepek mert altalaban szembol mutatjak, onnan jopofa hatul meg egy nagy tejfolos doboz).
az instax kenyelmesebb, kijon az objektiv hasznalat idejere.
egyik se egy nagy minoseg, arra jo aminek latszik nem tobb.A camera does not make art, the artist makes art.
-
rednifegnar
senior tag
válasz jonnyka87 #57339 üzenetére
az valojaban egy eleg gagyi digitalis kompakt egybe epitve egy szines nyomtatoval.
sztem semmi koze a polaroidozas filingjehez es meg a kepe is gyenge.
ha en polaroidot szeretnek magamnak ez lenne az utolso amit valasztanek...A camera does not make art, the artist makes art.
-
rednifegnar
senior tag
válasz jonnyka87 #57341 üzenetére
mint mondottam a wide gepek eleg nagyok, inkabb vegyel squaret. de meg jobb ha elmesz egy mediaba es megnezed oket kezbe fogva. azt mar nem is merem mondani hogy a leendo tulajt is elvinnem hogy valasszon o. tudom akkor mar nem olyan meglepetes de meg mindig jobb olyan dolgot adni ami tetszik is nem csak jo kepet kell vagni hozza.
sztem te se szeretned ha valaki neked ajandekba a megkerdezesed/tudtod nelkul pl okostelot venne
-
rednifegnar
senior tag
válasz MittuDomain_ #57345 üzenetére
ez szinten egy hitvany minosegu digitgep + nyomtato kombo.
-
rednifegnar
senior tag
válasz sLINKy #57348 üzenetére
tudom durva lesz, de ilyen eskuvoi cuccok, ekszerek mifenek fotozasara egy kistele tilt obi nagyon tuti tud lenni, de ezek eleg dragak meg hasznaltban is viszont az elessegi sikot tudod vele kontrollalni nem csak a melysegelessegre vagy korlatozva.
-
rednifegnar
senior tag
válasz ujbayard #57418 üzenetére
erre en mindig azt mondom hogy te orulnel ha ismitol kapnal ajandekba a tudtod es megkerdezesed nelkul egy elegge koltsegkeretes okostelot? en biztos nem. ahogy mindig mondom itthon h eszukbe ne jusson barmilyen fotos cuccot venni, sot igazabol muszaki cikket se...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest