Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
-
LOGOUT
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cdrom
csendes tag
Hali
Annak idején én is sokat gondolkodtam. Nekem a súly és a kit optika minősége volt a szempont.. Ezért olympust vettem, egy 410 et 2 optikával. Használom már vagy 6 éve és semmi bajom nincs vele, legalábbis nem olyan ami a megvételkor is megvolt..)
Ha most kellene vegyek Nikont vennék, szerintem valamivel jobb mint a canon, bár ez inkább hitvita mint valós tényeken alapuló megállapítás..
A sony minoltára épül, ezért nem számít rossznak. A többiről csak annyit, hogy a profi fotósok nem véletlenül használnak canon-nikon gépeket.... -
lalii
csendes tag
-
KTTech
veterán
Ha a fogása nem gond neked, akkor semmi gond nincs az 1000D-vel (nekem is meg van még a 350D-m a 40D mellett, és elég sok a hasonlóság az 1000D és a 350D közt). Magas ISO-t annyira nem kedveli (egyik sem ebben az árkategóriában), de ISO800-ig szemrebbenés nélkül ajánlom, felette kompromisszumos a dolog. A 450D fő erőssége az AF az 1000D-vel szemben, de ezt csak akkor tudnád kihasználni, ha nagy fényerejű objektívekkel használnád, és ez szerintem elhanyagolható tény jelen esetben...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest