- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
Mike, a 6042-ben a kolléga épp azt írja, hogy A300-at tervez rendelni, nem A330-at, de sebaj
na de ha már szóba jött, fogásra neked hogy jött be az A330? nekem az Oly E-4x0 és E-620 mellett ez a másik kialakítás, ami nagyon nem kényelmes. nem tudom stabilan megfogni, cserébe fáj az ujjam tőle.szerk: Szten, kezdünk hasonlítani egymásra - félelmetes, nem?
-
Szten Márs
nagyúr
Csakhogy akinek válaszoltál, az A300-ast akar venni, nem A330-at.
Fogásra pl ég és föld a kettő - az A300 javára.
Az A330-at én pl nem ajánlanám, legalábbis nem alapos megfogdosás után, mert valami borzasztó rossz, gagyi, markolatnak alig nevezhető izé került rá, amit az emberek többsége kényelmetlennek szokott érezni, eddigi visszajelzések alapján -és ami azt illeti megértem őket. Ennek ellenére lehet, hogy vannak, akiknek megfelel, vagy akár jó az a markolat, de aligha vannak sokan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest