- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezek mind jó gépek szerintem is. Nekem van panasonicom (gx80, az régebbi modell) és fujim is (xt30II). Mind a kettőt szeretem, mind a kettő tök jó gép. A panában is tök jól be lehet állítani a színeket, de ezen a téren a fujit jobban szeretem.
Canon R10-et most vett egy barátom, áradozik róla, a nikont nem ismerem.Ha a költségvetésbe belefér a Fuji X-T50, én személy szerint azt választanám az általad írtak közül.
-
Tin_Shield
őstag
A színek legyenek legalább Fuji szintén kitétellel kb ki is zártad a többieket
Már ha az OOC jpg képekre gondolsz.
Nyilván a bármelyik gyártó nyers képeiből elő lehet állítani valamennyire hasonlót mint amit a Fuji tud, a kérdés az, mennyi energiát tudsz/akarsz erre szánni.
Ez persze a legszubjektívebb versenyszám, biztos van olyan aki idegrángást kap a Fuji jpgtől, de mondjuk él-hal a Panasonicért vagy a Sonyért. Az iróniát félretéve, ezek sem olyan tragikusnak már, mint mondjuk egy évtizede voltak, a Pana Real Time LUT pl. egész izgalmas, fotóra is. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max