- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
válasz
Szten Márs #1790 üzenetére
ez jó volt, köszönjük. a képminőségről még írj majd, raw konverternek ott a lightroom, vagy azt nem szereted? illetve persze adnak a géphez is vmi egyszerű cuccot.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Szten Márs #1790 üzenetére
"Ha már itt tartunk: Én az MLU-t kifejezetten hiányolom, de pl az a Nikonokban sem lesz..."
Jól gondolom, hogy a Live View-képes gépek tudják a tükörfelcsapást is? Viszont fordítva már nem biztos, hogy minden esetben helyes a kijelentés, tehát nem feltétlenül tud live view egy gép, amiben van MLU lehetőség. Konkrétan a D200-ra gondolok. Ugye (?) abba nincs LV, viszont reményeim szerint van MLU. Legalábbis nekem szükségem lenne rá.
Most épp ott tartok, hogy feladtam D200-ra irányuló vágyamat, egyelőre valamelyik belépőszintű Nikont veszem meg egy alap zoommal és valami makróobjektívvel. Már csak az a kérdés, melyik gép legyen. Ugye AF-S jelölésű objektívet kell keresnem, ha autofókuszt szeretnék a nem fókuszmotoros vázakkal? Ezt már tudom, AF-S és AF-I jelzésű objektív kell az AF-hez.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest