Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
válasz
MC Pite #12432 üzenetére
A Záridő priorításnak az a lényege hogy így megtudod választani hogy a mozgó tárgy mennyire merevedjen ki.A rekeszt meg szépen számolja hozzá a gép,meg húzza utána az ISOt ha akarja.Ha mozgó dolgot fényképezel akkor szerintem a legjobb mód,főleg ha nincs időd a full manuális móddal kísérletezni.Amúgy én mindig csak ezt a két módot használom (TV és M)
Nálam az ISOt lehet automatára állítani TVben és Mben is, és mindig igyekszik a gép alacsonyan tartani,meglepően okos ilyen téren.
-
lcee79
addikt
válasz
MC Pite #12432 üzenetére
"Nektek amúgy mi az automata és mi a manuál? És minek hívjátok akkor a P módot?"
Én az auto módot úgy értem hogy szinte semmit nem lehet beállítani, ehhez képest sokkal több beállítással rendelkezik a program mód...
Van teljesen automata és automat vaku nélkül, amikor nem csapja fel a vakut magától...
itt legtöbb beállítás szürke... Ennél írtam hogy nem lehet beállítani sok dolgot amit a többinél igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest