Hirdetés

2020. január 29., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#100) Parci válasza Terapeuta (#98) üzenetére


Parci
(HÁZIGAZDA)

nézőpont kérdése, és leginkább úgy lehet eldönteni a szükségességét, h az ember megnézi az elmúlt 1000 képét, és megvizsgálja az iso 1600+ -osak arányát. persze, ha azért nincs sok, mert elő sem vette a gépét, az más. nálam mindenesetre 0,1% alatt van, és nem vagyok ezzel egyedül.

másrészt, inkább azt mondanám, h van egy másfél fényérték hátránya az olympus-nak. igen, ez hátrány. ennek ellenére bármikor újra ezt választanám jópár másik termékkel szemben, az összes többi ok miatt.

"Egy dologban válogatós nagyon és az a hálózati kábel. Energikus, jó felbontású és dinamikájú kábellel igazi zenei élményt varázsol stílustól függetlenül."

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.