-
LOGOUT.hu
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hali! Szerintetek egy hyper tx3 evo-t érdemes lecserélni egy raijintek aidos-ra? Igazából nincs gondom vele azon kívül hogy az intel bepanntítós megoldásával van rögzítve. Az aidos felfogatása masszívabbnak tűnik nekem. Teljesítményben van különbség szerintetek? Köszönöm ha segít valaki!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hali! Jelenleg cooler master hyper tx 3 hűti az i5 3470-em. Gondolkoztam lecserélem egy arctic cooling freezer i11-re. Szerintetek megérné váltani? Adatok alapján jobb a légszállítása és halkabb.
-
törölt tag
Hali! Vettem egy tx3 evo hűtőt az i5 3470-emre. 1óra aida stressz teszt után 67fok körül volt a procim. Ez sok? A legalapabb házam van nem sok szellőzéssel. A teszt alatt a gpu is fullon ment, még az is fűtötte bent a levegőt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hali! I5 3470-es procira Tx3 evo vagy raijintek aidos hűtőt ajánlanátok inkább?
-
törölt tag
Gyári hűtővel az i5 3470-em battlefield 4 alatt felmegy 76-78fokra és ilyenkor már iszonyat hangos. Le is fogom cserélni egy raijintek aidos-ra csak senkinek sincs tapasztalata vele úgy tűnik. Ja és azt hozzá kell tenni hogy egy olcsó kevésbé szellőző házam van.
-
törölt tag
Raijintek Aidos hűtőről mi a véleményetek?
-
törölt tag
Hali! Gondolkozok egy Raijintek Aidos hűtő vételén. Használ valaki ilyet? Amit adnak hozzá pasztát az egyszeri alkalomra eléf? Gyári hűtővel terhelés alatt felmegy 76-78 fokra a procim. Ez nyáron még feljebb menne szerintem. Mennyit hozna az új hűtő?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?