Hirdetés
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
mi számít már "Jó billentyűzet, jó egér, jó asztal, jó szék, jó monitor, jó világítás az asztal környékén, jó fejhallgató" ... most készülök otthon munkasarkot kiállítani és oda szeretném az elérhető legjobbat mindenből ...
Jelenleg egy logitech mx master egerem van és egy CK550-es brown billentyűzetem (oring úton kínából) Illetve két monitor (Dell U2515h és egy Asus 27colos 2ks monitor)
Otthonra gondoltam még egy ikea magasság állítós asztalt venni és valami jobb széket a mostani Markusnál...
Sajnos manapság nagyon gyorsan fárad a szemem így októberben lehet beruházok egy számítógépes szemüvegre (szemüveges vagyok így dioptriásra) Legutóbb a fogorvosnál a laser szemüveg volt baromi kényelmes a szememnek de eléggé eltolja a színeket
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest