- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MárkaLánc
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
R.P.
aktív tag
Sziasztok!
Billentyűzet és egér kombót keresek, ami kiváltaná a jelenlegi Logitech MK520 szettemet. Ennek sajnos a billentyűzet részével már a kezdetek óta nem vagyok túlzottan elégedett, mert nagyon hangos, és a gombok erősebb nyomásra nyikorognak - eléggé gagyi érzetet kelt. Plusz még erősen gyűjti a port és a koszt is. Az egér része remek, mert pontos és tökéletesen megfelel az igényeimnek, viszont elkezdett lemállani róla a gumiborítás, és erősen "ragadós" lett.
1.Mekkora összeget szánsz rá?
Max. 20 ezer forintra gondoltam, de ennél lehet picit több is, ha van valami nagyon jó vétel.2.Használt szóba jöhet?
Nem.3.Milyen billentyűzetet használsz most? / Miért cseréled le?
Fent írtam, Logitech MK520.4.Mire használnád a billentyűzetet?
Munkára elsősorban, nagyon ritkán (<10%) játékra.5.Milyen típusú billentyűzetet keresel? (ollós, gumiharangos, mechanikus stb.)
Olyat, ami minél kisebb úton jár, minél halkabb, és használatában laptopbillentyűzetre hasonlít.6.Van konkrét modell ami tetszik?
A Dell KM636 szett tetszik a képek alapján, de nem tudom, hogy ennyi pénzért mit tudhat. A vélemények, amiket olvastam, jók. Designban tetszik még a Rapoo 8900P is, de ennek az egere rettenetesen néz ki, túl nagy, és nem szimmetrikus.7.Milyen kiosztást szeretnél? ISO (magyar, német, angol stb.), ANSI (amerikai), JIS (japán, koreai stb.)
Csak magyar jöhet szóba.8.Milyen méretű billentyűzetet szeretnél? (kell-e numpad, fn-sor, kurzorblokk, stb)
Teljes méretű, numpados kellene, ha vannak rajta hangerőállító gombok, az pluszpont, de nem elvárás.9.Extra igények (világítás, csuklótámasz, vezetéknélküliség, ergonomitás, programozhatóság, stb.)
Csak vezeték nélküli érdekel, a többi nem lényeges.Előre is nagyon köszi a tanácsokat.
[ Szerkesztve ]
-
R.P.
aktív tag
Sziasztok!
Olyan vezetéknélküli billentyűzet és egér kombót keresek, amiben:
- lehetőleg minél laposabb, "laptopszerűbb" a bill., illetve fontos szempont hogy halk is legyen
- legyenek rajta multimédia gombok (zenéhez kell csak, a többi nem érdekes)
- az egér legyen normális méretű (értsd: ne legyen túl nagy, és túl kicsi se, bár ezt úgyis megnézem előtte) és minél egyszerűbb (nem kellenek rá fölösleges gombok), és nem túl nehéz (tehát ne két góliátelemmel működjön)
- szintén az egér legyen kiszámítható mozgású, pontos, és ne "gyorsulós" mert attól agyvérzést kapok, vagy lehessen kikapcsolni
- működjön legalább 2-3 méter távolságból megbízhatóan
- és végül ne legyen irreálisan drága (12.000Ft-nál többet nem szívesen adnék ki rá)Van ötletetek, ami ezeknek a kritériumoknak megfelel?
Előre is köszönöm!
-
R.P.
aktív tag
válasz
Tristis #11004 üzenetére
Értem, köszi a bővebb leírást, mindenképp elmegyek és megnézegetem ezeket - a mostani 5 éves Labtec Wireless billemnél szerintem minden jobbnak fog tűnni
Amit még nézegettem az imént, hogy az aprón elég jó árban van a Logitech Wireless Combo MK330 - erről esetleg tudsz valamit mondani? Tetszetős a designja.
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
R.P.
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni magamnak egy billentyűzet + egér pakkot, lehetőleg vezeték nélkülit. Nem tartom magam túlzottan nagy igényűnek, ezek a szempontjaim:
- legyen 10.000Ft alatt (nyilván minél olcsóbb, annál jobb)
- a billentyűzet minél halkabb legyen, ha laposak a gombok annál jobb
- lehessen róla zenét és hangerőt külön gombokkal irányítani
- az egérnél be lehessen állítani, hogy ne gyorsulva működjön, hanem klasszikus módon
- magyar kiosztás.Ezek alapján tudtok valamit ajánlani esetleg?
Köszi!
-
R.P.
aktív tag
No, ma visszavittem, kaptam újat (Labtec Ultra Flat Wireless Desktop). Az egér megint nem volt jó egy darabig, de utána megjavult, és most is működik. Csak furcsa nekem... Bár jelenlegi állapotában még CSS-zésre is alkalmas!
Szóval a billentyűzet szempontjából 5-ös, az egér egy 3-mas
Jó elfórumozgatok itt egymagamban[ Szerkesztve ]
-
R.P.
aktív tag
Nu, vettem egy Labtec Ultra-Flat Wireless Desktop USB billentyűzet + egér pakkot.
A billentyűzet csodás, nagyon tetszik az elrendezés, a design, meg a gombok is.Viszont az egér!! Förtelem. Kiszámíthatatlan a mozgása, se fehér lapon, se az asztalon, se pedig egérpadon nem lehet használni normálisan, de még Winfo$ban sem, mire elnavigáltam a PH!-ra, leizzadtam és inkább visszaraktam a régi egeret. Játékról ne is beszéljünk...
Leszedtem hozzá egy cuccost a Lábtekk oldaláról, nos, valamivel jobb lett, de még így is egy rémálom, csak azért nem tettem kárt benne, mert holnap viszem vissza gariztatni, nehogymá'. A Géniusz 1000Ft-os rossz görgőjű optikai egere amit eddig használtam ehhez képest lézer Logitech.
Szóseróla, a bill jó, de ez az egér. Nekem nincsenek nagy igényeim, mert amíg jó volt a Genius görgője addig meg voltam vele elégedve, de ez.....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Óra topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honda topik
- Külpolitika
- További aktív témák...
- 25.02.03 UTOLSÓ BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- AKKO Monsgeek M1 Barebone, ISO Layout 75%
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Cherry MX RED, Caribbean Ocean
- Glorious GMMK Pro Black Slate 75% TKL - Barebone, ANSI-Layout, fekete
- Logitech G915 Tkl gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest