Hirdetés
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz anytime #13805 üzenetére
Először kapjam vissza a lét. Nem tudom most megelőlegezni. Totojázik a Logi is, csak azért vagyok türelmes, mert jól meg lesz fingatva a PC Land.
Persze hogy a K95 felé húz a szívem, csak nem tudom a +10k és angol kiosztás ér e annyit, hogy számításba vegyem azt is, merre húz a szívem. Ha az eszemre hallgatok, és nem a szívemre, akkor Osmium. Mind a kettő mechanikus, működésben szerintem szinte nem is lesz különbség a kettő között, és csak azért, mert a K95 jobban bejön külsőre, lehet balgaság lenne lemondani a magyar kiosztásról.
A matricázás nem volt rossz, csak fel kell tankolni belőle. Azt hiszem 7-800ft egy garnitúra. Nálam kb 2-3 hónapot bírt ki max. Tehát 3k/év kb. Kibírható, és ha esztétikusat veszel nem lesz gagyi az összkép.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szólánc.
- BestBuy topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Kés topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest