-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
Mit tudtok ajánlani mit tegyek alá helyette, aminek picit nagyobb a tömörsége, leselejtezett egérpadot próbálta valaki?
Nem próbáltam, de meg lehet próbálni. Gasket mounthoz lehet keresni valami tömörebb szivacsot, lehet ilyet készre vágva is kapni, sokan használják pl a D65 Gasketet: [link] Mivel másik billentyűzethez van méretezve, valoszinüleg egy ollóval még alakitani kell majd rajta, de ezen rajta van már a ragasztó is. Ha még ez se jó, akkor esetleg lehet próbálkozni szilikonnal, azt is gyakran használják gasket alapanyagnak billettyűzeteknél. Szilikonos gasket mount billentyűzetnél különböző keménységű szilikon opciók is lenni szoktak, lehet keresni valamit ami formára passzol a billentyűzetedhez, vagy pl veszel egy szilikon lapot és vágsz magadnak: [link]
Vagy esetleg ha érzel rá késztetést, ki lehet furni és csavarral rögziteni a platet a ház felső részéhez, és kész a top mount
-
Az csak jó, ha van bounce, hosszú távon még az ujjaid is megköszönik.
Feltéve persze, ha nem vasalt acélon szeretsz zongorázni.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Ghard
őstag
Halkítja a billentyűleütéseket és rövidíti a leütések hosszát. [link] Cherry silent alapból 3,7mm-es. 1,5mm-es o-ringgel 2,2mm-re csökken. Ami már alig több mint az 1,9mm ahol regisztrálja a leütést. 200Ft körül van ebayen 120 darab gyűrű.
Tegnap este miután kikapcsoltam a gépet eléggé vibrált a szemem alsó része. Sajnos ebben a billzetben is pwm-esek a ledek.
[ Szerkesztve ]
-
Szerintem nem fog az annyira bekopni, amennyire te szeretnél, szóval vehetsz egy flakon WD-40-et Praktikerben/Obiban/autósboltban.
Én legalábbis azt vettem kenési céllal, de van ott mindenféle száraz teflon spray és hasonlók, a két nagy boltban az autós részlegen keresd őket.A rugóhang nekem is feltűnt miután a klikkelős/hangos kapcsolóról átváltottam sima taktilisre, de ha rendesen gépelek/dolgozok akkor már nem veszem észre.
[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
PixAlan
aktív tag
vannak világítás támogatóak, többnyire abs lézerezett, ami gyorsan kopik/fényesedik, van double shot abs/pbt is, de ezek ritkábbak, illetve drágábbak is. ez pl jónak tűnik
Magyar double shot nem létezik, lézerezettet sem lehet külön venni, csak valami olcsóbb billzetről átrakni pl CM masterkeys lite.
-
ribizly
veterán
Nekem mind a kettő van.
A rush-nak nem standard az alsó sora, így custom keycap-eket szerezni rá körülményes.
A streak vékonyabb, kényelmesebb (csuklótámasz), extra gombok, feature-k és karácsonyfa rgb. De még így is jobb áron van, mint sok más itthon.
Ha szűk a budget, akkor a rush is egy remek választás, de ha megteheted, akkor én a streak-re szavazok.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
gaben22
senior tag
Egyébként nekem is megjött a Tesoro Gram Spectrum (Edigitalos jóárasításból). Kezdésnek nem ment a 0 és 1-es gomb (a betű felettiek), numpad OK volt. Gondoltam is, hogy "akkor mostmár értem, miért volt olcsó" . Linuxot használok, megnéztem és nem küldött scancode-ot, átléptem Windowsba és ott se ment, gondoltam leszedem a 2 keycapet, megnézem mivan (biztos láttam volna bármit is...). Visszatettem és onnatól működött.
Most egy laikus véleménye jön, de összevetve a Ducky One 2-val nekem nagyon műanyag/játszós érzetet kelt (typeface az meg aztán tényleg gamer...). A low profile/rövidebb leütés tetszik, de pl. a keycap nagyon műanyag, olcsó érzetet ad. A double shot határa meg nagyon érződik, főleg ahol több karakter van (Alt Gr, Enter....), Ducky-nál ilyen nincs. Persze ott PBT miatt eleve a felület se annyira sima (ha jól tudom ez PBT sajátja). Rugók nagyon halkan pengenek néha (sok pénzt költöttem halk PC-re, úgyhogy lehet más meg se hallaná, én hallom). Szerintem megtartom, mert ha Home Office-ban vagyok, akkor jó lesz a Modecom helyett (ami viszont tényleg brutálisan szar gumidómos bill. előző Chicony-m is gumidómos volt, de az ezerszer jobb volt ennél ).
Eladó cuccok: Forza Audioworks - Copper Series IEM Mk2 IEM kábel
-
gaben22
senior tag
Én reggel kaptam SMS-t, hogy mehetek átvenni, ezek szerint, akkor engem sem vár majd ott meglepetés. Vehettem volna 2-t vagy még többet is... Meglátszik nem lennék jó üzletember, nem jutott eszembe a nyerészkedés . Aprón amúgy már feltűnt 1 az "akcióból".
Eladó cuccok: Forza Audioworks - Copper Series IEM Mk2 IEM kábel
-
-
speed471
aktív tag
Szia!
Mindenképp magyarra váltanék, most is angol g910 írok de kb 1-év alatt nem tudtam úgy megszokni mint a magyart.
Esetleg logitech g 910 létezik bill kupak? Ékezeteket lecserélném.
Illetve még megköszönném a választ a előző hozzászólásomra....Két lépés közt születik a megoldás. "Okos az, aki csak a felét hiszi el annak, amit hall. Zseni az, aki tudja is, hogy melyik felét."
-
Locutus
veterán
Egyiket sem nevezném jobbnak.
A fnatic most új dizájn, nincsenek besüllyesztve a gombjai, könnyebb takarítani, és standardok a switchek meg a keycapek. Ja meg az USB passtrough port. Nekem az is nagyon jól jött. És a kéztámasza is jobban ki van találva, mint a G910-é.
Ugyanakkor a G910 is egy baromi masszív billentyűzet, sokkal komolyabb konstrukció a fnaticnál, már-már túl sok extrával is. Az a rengeteg funkció gomb, meg telefon tartó, meg makró gomb... a felét se használom De ezt szoktam meg, kettőt használok 3 éve. Ezeknek ugye középső led van a switchekben, tehát tényleg csak a betűt világítja ki a gomb tetején, míg a fnatic pont az ellenkezője, világít mindenfelé, és mivel a felső harmadában van a led, ezért ha van alsó karakter a billentyűn, azt nem világítja ki ugyanúgy.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Domonkos
addikt
Gondolom valami puha rugos linearis vagy taktilis.
Amit en hasznalok melohelyen lila zealio-t az hangeroben a membranosok kozepmezonyeben van. Kifejezetten halkabb, mint a cherry mx brown amit a kollegak hasznalnak. Bar lehet hogy azert tunik inkabb fel, mert itt nincs, csak 1U billentyu...Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
Mr.Csizmás
titán
a razer még aljább, fater
sorrendben alja kínai mecha - belépő CM/Corsair/stb. "márkás" - igényesebb kínai (drevo, stb.) - rendes CM/Corsair/stb. márkás - kisszériás jóságok (poker, leopold)
10-100k között lefedve persze switche válogatja, de szerencsére már a legaljában is terjednek a red/brown/black switchek.
valamelyik régebbi logi bill volt még MX switchekkel szerelve.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Locutus
veterán
A Romer-G switchek a halkabbak közé tartoznak, én tudom ajánlani pl a G910-et. Kettőt használok már 3 éve. (az egyik eladó is lesz majd idővel, most tesztelek egy fnatic streak prot is)
Mindent tud amit te akarsz, bár 30-ba nehezen férnek bele az ilyen tudású billentyűzetek, max nagyon akciósan. Főleg a logitech se számít olcsónak. Amúgy ha a support miatt vennéd, az sajnos már a nem régi a logitech... elég sokat küzdöttem velük, és baromi gyenge lett a garanciális ügyintézésük is.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
haxiboy
veterán
Razer előző modelljei még cherry switcheket használtak, de gondolom a kailh-t olcsóbb volt licenszelni nekik, és úgy árulják a blue copy zöld switches billentyűzetüket mintha ők fejlesztették volna. Nyomogattam a Blackwidow Chroma-t. Nincs az a pénz hogy én arra váltsak. De ha jól tudom a Tesoro olcsóbb billjei is ezeket használják.
Edit : Szerintem a razer sosem gyártott prémiumot, maximum az egérpadjuk jobb(volt) mint a többiekének. Legalábbis régen én is goliathust használtam egy Copperheaddel, azóta szerintem nincs normális termékük.[ Szerkesztve ]
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
qisqaqas
senior tag
Nagyon sok mecha cucc parasztvakítás. Nincs normálisan megcsinálva. Meg a switchek sem űrtechnológiásak. Nem viccből találták ki azokat a modokat amiket felsoroltam.
Egyébként még mindig tartom magam ahhoz hogy ha csapkodva van akkor hangos. Mondjuk nyilván játék közben (ha már valaki roccat-ot vesz..) nem fogja simogatni.
CMstorm QF TK eladó || Nem jó a keyboardod? Építs -> http://prohardver.hu/tema/igy_epitsd_a_billentyuzeted/ || Jolla!
-
qisqaqas
senior tag
Nem hangos a mechanikus, persze lehet venni kék és zöld kapcsolósat... de semmivel sem hangosabb mint egy akármilyen másik bill. Persze ez is csattan ha odab@szol neki
Ha még halkabb a akarsz lenni akkor touchtype-ot megtanulod, gumigyűrű mod, matrica mod, habfólia mod, zsírozás, stb.
CMstorm QF TK eladó || Nem jó a keyboardod? Építs -> http://prohardver.hu/tema/igy_epitsd_a_billentyuzeted/ || Jolla!
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Házimozi belépő szinten
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- nVidia tulajok OFF topikja
- Mercedes topic
- További aktív témák...
- Logitech G915 Tkl gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Roccat Vulcan II Titan II Mechanical Billentyűzet.
- Keychron Q8 és Q0 Plus halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet és numpad
- TurtleBeach TKL Pro rgb gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Logitech G Pro gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest