Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meridius11
aktív tag
Sziasztok!
5-10 ezer forintig keresek billentyűzetet otthoni alap felhasználásra, kitétel a magyar kiosztás és hogy legyen rendes háttérvilágítása. (=betűk is láthatóak legyenek sötétben) Multimédiás bizbaszok előny. Mi a bestbuy a kategóriában?
-
Meridius11
aktív tag
Mi a best buy mecha (barna-ish kapcsolókkal) billentyűzet 30k alatt magyar kiosztással? Egyéb feltétel, hogy multimédia gombok legyenek rajta. Kezdem úgy érezni hogy a CK550-re hiába várok már.
-
Meridius11
aktív tag
-
Meridius11
aktív tag
Végül egy A4tech B120 mellett döntöttem, mechanikust majd a jövőben valamikor. Ha már 5+ évre szól, nem akartam a "legaljából" választani, 30-40 ezret meg egyelőre sajnálok rá, meg a választék is kicsi.
Az A4tech korrekt, masszív, így hogy alul leragasztottam a blődli világító kezet, még egész visszafogott benyomást is kelt.
-
Meridius11
aktív tag
Képtelen vagyok rászánni magam a mechanikus vásárlásra, egyszerűen nem találok olyan indokot amire azt mondom, igen, ez megér a +12 ezer forintot.
Valaki járt hasonló cipőben? Ha végül rászánta magát, mik a tapasztalatai, megérte?
Egyébként Tesoro Excaliburt néztem ki. (Kailh switch ide vagy oda, a Durandal ronda mint a bűn)
-
Meridius11
aktív tag
Sziasztok! Pixel.hu-nál vannak kirakva mechanikus billentyűzetek? (főleg brown érdekelne)
-
Meridius11
aktív tag
Modecom MC-5006, ezzel valakinek van tapasztalata? Logitech K310-et terveztem venni, de sehol nem lehet már kapni, ez meg ránézésre szinte ugyanaz.
-
Meridius11
aktív tag
Sziasztok! Max 5k-ért keresek billentyűzetet, fő a magyar kiosztás, multimédia gombok (konkrétan hangerő, és zene előre-hátra léptetés), normális backspace gomb.
-
Meridius11
aktív tag
Billt keresek 5k környékén, az alábbi kritériumokkal
must have:
-háttérvilágítás
-széles backspace gomb
-magyar kiosztáslehetőleg:
-normálnál laposabb billentyuk
-halkelőre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Projektor topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- Keychron V5 Max mechanikus billentyűzet - ISO-HU - BROWN switch
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- IBM Model M (csere is)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest