-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lajthabalazs
senior tag
válasz utgyuru #20168 üzenetére
Az Allée-ban a Best Byte-ban volt kirakva két mechanikus billentyűzet, egy blue (vagy red? már nem emlékszem) és egy black kapcsolós, ár alapján a consumer kategóriából (30k és 60k). Engem nem győztek meg, értezhető a különbség, a minőség, de egyszerű nyomkodásnál ez nem volt kifejezetten előny, lehet hogy ha egy hétre kölcsönkapnék egyet, akkor ráéreznék az ízére.
[ Szerkesztve ]
-
qisqaqas
senior tag
válasz utgyuru #20168 üzenetére
Ha nem tudod, ne próbáld ki. Ha megteszed onnan nincs visszaút Nekem erről senki sem szólt.
Kb 13 hónap telt el az első mecha billem óta. Mai nappal bezarolag kb 160e+ forintot vertem el mechakra. (leírni is fáj) Ebben benne van egy retekszar, egy konzumer illetve egy prémium billzet. A rosszabbik fajta switcheit kiforrasztottam. Azóta azokkal csinálom a proof of concepteket. Konzumer billem eladásra kerül(még mindig eladó).
Illetve az építős projekt sem volt kétfillér. Mondjuk hozzátenném hogy vannak plusz keycapjeim switcheim meg úgy kb mindenem(dögivel). Össze tudnék rakni még egy billt. Az egyedi készítésűre ha van igény abból is van eladó (black switch, full acél ház, de idő mire megcsinálom) Illetve a szerszámokat nem számoltam bele.
Egyébként nem sok olyan merész hely van ahol kiteszik a mechákat nyomkodni. Csak ott ahol leszarják. Esetleg nem értenek hozzá. Keycapeket valaki megdézsmálja... onnantól bukta az értékét.
CMstorm QF TK eladó || Nem jó a keyboardod? Építs -> http://prohardver.hu/tema/igy_epitsd_a_billentyuzeted/ || Jolla!
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Windows 11
- PlayStation 5
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux felhasználók OFF topikja
- Trollok komolyan
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Montech MKey TKL mechanikus billentyűzet - MK87 FREEDOM RED
- A+ K77B Mechanikus gaming billentyűzet, RGB világítás, Fekete
- Logitech G915 LIGHTSPEED Vezeték Nélküli Mechanikus Gaming Billentyűzet
- 25.02.03 UTOLSÓ BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- Keychron Q8 és Q0 Plus halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet és numpad
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest