Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
A fenti Dracula linkek clonerol keszult kepek.
Egyebkent nekem eddig semmi problemam nem volt egyetlen clone keycap settel sem. Biztos vagyok benne, hogy az eredeti minőségibb darab, es a szinek is pontosan olyanok amilyennek a tervezoje megalmodta, de valahogy akkor sem erzem azt (irom ezt ugy h imadom az eredeti, minosegi cuccokat) hogy megernek az arukat. Szerintem tulsagosan dragak a magyar penztarcahoz... vagy egyszeruen csak nem olyan fontos szamomra ez a hobby mint masoknak, ezt nem tudom. habar mondom ezt ugy, hogy az elobb linkelt Pulsar Xlite v2 eger + 2 mod kozel 40k, de azert itt kapok egy xtrem uber egeret, csucs elektronikaval ugy, hogy az egesz 59g (erted, van ra logikus magyarazat )Arrol nem is beszelve, hogy Arch-nal a Base KIT minimum egy AUR KIT nelkul nem sokat er az meg ugy mar mennyi is? inkabb meg sem nezem
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs