-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bencze
senior tag
válasz
Tenken #11283 üzenetére
Egyiket sem találtam amikor kerestem, kékkel kapcsolatban megkérdeztem a cmstorm weboldalon feltüntetett egyetlen magyar kereskedőt (expert zrt vagy valami ilyesmi) és nem hoznak. Külön nem kérdeztem de kétlem, hogy barna lenne.
Én usából hozattam, ebayről, valami nagy cégtől vettem, kb 32e körülbe jött ki azt hiszem, áfával.
Megjegyzem még így is jó vételnek tartom a felhozatalt elnézve, a filco tkl sem jött volna ki 45 alatt, más Costar board nem nagyon van ami elérhetőbb lenne ezen az áron.
Persze kockázatos, mi van, ha hibás.szerk. Ami még jó vételnek tűnik az a HPE 87, 20-ba jött ki szállítással, erre nem fizettem áfát, 25$ volt feltüntetve, fedex hozta ki. Igaz ez valószínűleg iOne nem Costar de meglepően jól összerakott. A billentyűk idegesítenek (tapintásra) de működnek,nem lötyögnek stb. Igazi Filco tkl klón jó értelemben véve. Szokásos garancia nélküli lutri persze de ennyiért ha jól jársz akkor nagyon jól jársz, szvsz.
(qtan-tól rendeltem)[ Szerkesztve ]
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- nVidia tulajok OFF topikja
- Mercedes topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Delta Force (2024)
- Robogó, kismotor
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Trust GXT 838
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus billentyűzet - Glorious Panda, Black Ash
- Aula membrános gamer/multimédiás billentyűzet
- A+ K77B Mechanikus gaming billentyűzet, RGB világítás, Fekete
- Glorious PC Gaming Race GMMK TKL RGB mechanikus billentyűzet - Gateron Brown, US (GMMK-TKL-BRN)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest