Hirdetés
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
válasz Radeon_5 #60127 üzenetére
ez egy nagyon sok tényezős dolog. ~15 év a vízválasztó szerintem is, nekem utána kezdődtek a problémáim. 2-ik inhüvelygyuszinál vettem egy cherry mx blue-t, azóta nem volt problémám a gépeléssel. persze azért megérzem ha túlsokat játszok néha, de nem gyullad be azonnal.
egerészés az sokkal több ott azért rendszeresen éreztem a nap végén hogy nem jó valami, 120g egér helyett most már a 70-90g egereket használok. látványos a különbség."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
-
copass
veterán
válasz Dr. Akula #60226 üzenetére
keycapet bármikor cserélheted (idő éspénz kérdése), dedikált médiavezérlőgombokat (pl.Redragon K596 VISHNU) viszont nem tudsz rátenni utólag.
van aki nem szereti az FNkombókat, köztük vagyok én is.
annyira sok kombót használok napközben, hogy nem akarok még ennek a pár funkciót is fejben tartani!:D
ezért csináltam külön macropadot, mert nekem az kényelmesebb!"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
válasz Khaosz55 #60276 üzenetére
ennyiért teljesen jó, annyi hogy érdemes nagy egérpadot venni alá vagy 2 réteget.
ha így is zavar akkor lehet modolni, switchet cserélhetőek benne. ezért szét lehet kapni az egészet forrasztás nélkül és ki lehet bélelni szivacssal."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
válasz quailstorm #60307 üzenetére
"Szóval FPS-re nem lesz jó kocajátékra sem."
ez így nem igaz. WASD egyszerre lenyomva értelmetlen, mivel sose nyomod le játék közben ezt a kombót.
AWD, ASD mellett megy a shift,ctrl,space is. amit elég kábé mindenre.
ami zavaró lehet az az WA+Q,WD+E hiánya.
de én doom-nál semmi hátrányát nem találtam.
mobillal miért kellene mennie?"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
válasz quailstorm #60311 üzenetére
amúgy nagyon elszállt az ára, én még 4k-ért vettem tavaly szeptemberben.
arra jó ha csendes cucc kell éjszakára, de úgy ennyi is az összes előnye szerintem.
YX-et én nem használom, az már nagyon kiesik nekem és kényelmetlen."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
válasz lithium86 #60564 üzenetére
Kingston-t azóta is használom, kezd kicsit megereszkedni az anyag rajta, macska is rendezi néha. szóval kap eleget! de nincs bajom vele, kényelmes. CM-ből zajcsillapító lett gép alá, arra nagyon jó mert vastag!
[ Szerkesztve ]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
-
-
copass
veterán
válasz Crabface #60872 üzenetére
jól megcsapkodva is teljesen jó, xdas keycappal meg álom. úgy hogy nyitott, mert a tetejét még nem volt rajta ekkor.
oring-et én is próbáltam, agyonvágta az egészet számomra akármelyik vastagságot próbáltam.[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
válasz gaben88 #60916 üzenetére
én 2 rtg deskmatot használok, igazából ami alul van az tényleg csak arra kell hogy nyelje a zajt.
Taeha 6 réteget használ...
jött is a fricska: Taeha Types Be Like... (első komment! )[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
de baró is lehet led fénnyel szemben piszkurálni!
közben megjött az outemu silent red, kbdfans magyar cherry profilos keycapekkel picit csattog...xdas-al viszont halkabbnak tűnik mint a silent red.
[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
válasz Benhill #61080 üzenetére
kensingtonokban a gél kemény mint a fene, én kisebbet vettem de ment a kukába.
Kingston HX-WR
nagyon kényelmes, mivel memóriahabos a magja kívül meg vékony gél van.
bővebben[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
válasz Mr.Csizmás #61212 üzenetére
én még nem mertem összeszámolni!
-
copass
veterán
-
copass
veterán
válasz logineres #61372 üzenetére
speed nagyon rövid úton jár
1.2 mm kapcsol és 3,4 mm a teljes útja.
könnyen lehet lenyomni akkor is ha nem akarod
javasolt egy switch tester-t venni és kipróbálni hogy tényleg jó-e neked mielőtt ráköltesz.
de aránylag olcsón megúszhatod, ha veszel egy redragon mechát (pl. Redragon K552) ami hotswapes és abba lehet rakni outemu silent white switch-et, meglepően halk. azt mondanám hogy egy picit még jobb is mint a cherry silent red.[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
élelmesebbek csinálnak belőle macropadot!
-
copass
veterán
"keyboard shop" japánban!
[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
-
copass
veterán
-
copass
veterán
válasz Alan[HUN] #61498 üzenetére
mert ez csak soronként más színű (K552R- valószínűleg az R jelzi a rainbowot), a másik teljes rgb valószínűleg.
de kérdezd meg hogy ez most melyik akkor.
"RAINBOW COLOUR BACKLIT
The user can adjust backlight brightness, breathing speed, backlighting direction and other lighting effects (steady on, touch on, gaming on, slide left and right, slide diagonally, snake running, slide from left to right, spill over effects)"https://www.redragonzone.com/products/redragon-k552-r-kumara-rainbow-rgbbacklit-mechanical-gaming-keyboard
[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
válasz Alan[HUN] #61528 üzenetére
a filc csak a pengést halkítja, kapcsolóval semmit nem csinál.
lehet rendeleni sokféle rugót, ki kell tapasztalni melyik a jobb neked.
rugó cseréhez szét kell szedni, lehet switch openert venni.
én speciel outemu silent white-ot tettem bele, jelentősen halkabb."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
válasz jaffa 2843 #61547 üzenetére
én sokáig ódzkodtam a lineáris ellen, de amióta mx silent red/outemu silent white van, már kifejezetten zavar a blue clicky taktilitása. pedig elég sokáig kitartottam mellette.
most azt vettem észre pár hónap után, hogy elmaradt a rejtélyes bal kézfájásom.
brownt most konkrétan a kukába vágtam ki a macropadomból, hogy még véletlenül se rakjam bele semmibe!"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- KERESEK - Readragon K557 KALA RGB
- Corsair strafe RGB mechanikai billentyűzet
- Keychron Q2 - KTT Strawberry - Glorious Aura V2 Pudding Keycap set - INGYEN FOXPOST
- Eladó 90 darab (+3 ráadás) Gazzew Boba U4 RGB V2 csendes, taktilis (silent tactile)
- Eladó 105 darab Gamakay Pegasus csendes, taktilis(tactile) kapcsolók
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest