-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Éjjel funolgattam, és kiszedtem a brass plate-es Q8-ból a plate foamot (így csak tape mod van benne, mint az US ANSI darabokban), beledobáltam a TT Gold Blue silent clicky-ket, azokra meg az eredeti UK ISO (ABS) OSA kupakokat, és egészen barátságos a történet (még ha látványban gyertyát sem tarthat a Chocolate Mocha AFSA szettnek).
Vizuálisan egyértelműen a center legendes AFSA/MT3(/SA) a favoritom, itthon egyelőre csak az első van, és gépelni/játszani egyaránt nagyon zsír, de azt vettem észre, hogy hosszú távon az ujjaimnak jobb lenne az AFSA-nál alacsonyabb (pl. az OSA is bejön). Ez talán mitigálható volna a Carpióval, egy próbát megérhet.
Ahogy ez a HSA profil (félmagas SA) is (bár talán jobb lenne erősebb sculpttal). Ahogy néztem, az origit a JTK gyártja, és csak szuperglossy doubleshot ABS, ami nem tudom, milyen lehet tapintásra (de alapból a matt, enyhén textúrázott motyókat csípem). Mindenesetre pl. ez a szett (Eccentric) egészen csecsén fest, csak a full ~55k-ra jönne ki, ami eléggé ;
Más:
Nagyjából 1,5 nap aktív használattal kezdem megszokni, hogy a jobb oldali spacebar a backspace. Az eredeti backspace helyén most az új Intéző ablak megnyitása van, de ezzel kapcsolatban volna egy kérdés:
VIA-ban ez elvileg a Custom -> File Explorer lenne, de ha azt rakom rá, akkor semmi sem történik. Ellenben ha a Custom -> Task View-t, akkor igen, megnyílik vele az Intéző, viszont így azt várná az ember, hogy majd a File Explorer bind lesz a Task View funkció, csak valamiért meg van cserélve, de nem. Was ist los?
Meg ezzel is kísérletezek, de ez nem lesz olyan könnyű, mint a jobb spacebaros backspace, annyira nem akarózik ráállni (amúgy layer 3-on van, default Fn1-gyel, a jobb oldali spacebar így értelemszerűen a 0):
Gondolkodtam azon is, hogy az egérfunkciókat elsődleges rétegre lehetne rakni, és a kurzornyilakat meg átköltöztetni az IJKL-re, layer 4-re. A Win key-t átpakoltam az entertől jobbra lévő mínuszra (az alatta lévő + az F11), és így az eredeti Win pozícióba mehetett a CapsLock, a CapsLock helyére meg Toggle layer 4. Hmmm...
Most egyébként ez a kiosztás, de ha valakinek van valami ötlete a fejlesztésére, akkor nyugodt szívvel bepötyögheti, nem fogom tarkónsírni :
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest