Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- iRiver: Keresem river nevű felhasználót fórumról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullwipe
senior tag
válasz
Skullwipe #38486 üzenetére
Aukey KM-G7 vs G81-3000 (backspace)
Eddig mentem el a cserében, az alsó sor úgysem jó rá. Nem sokat tudok hozzá tenni, minden információ megtalálható szerteszéjjel, de az biztos, hogy több értelme van láthatóságból a cherry fajta kupakoknak.A backspaceről annyit, hogy a nehezebb kupaktól úgy tűnt, hogy nem tesz jót a kapcsolónak, nem tudom jobban leírni csak hogy rosszabb volt lenyomni, lekaptam, visszaraktam, de mindig fura volt, lehet a cherry stab miatt.
Azonnal hallható volt vastagabb kupaknál hogy, bottom out nélkül, lenyomásnál az Outemunak tényleg elnyeli a magas hangját vagy legalábbis más karakterisztikája lesz a hangnak.
Közben meg van mennyi is, az annyi usb eszköz. Ez lesz az összes, a többi az más, egy vezérlő, 4 billentyű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Steam Deck
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- iRiver: Keresem river nevű felhasználót fórumról!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest