- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Wow, legalabb most brit billzetet ganyoltak ossze, nem amerikait, mint a DMK3000-nel meg a Curve2000-nel.
Igy a gombok darabszamra is stimmelnek (van Í), meg elrendezesre is. (Ű a helyen)Dell Quietkey
Ha erre a szepsegre gondolsz, az valoban nem kapott approved-by-nyunyu logot.
Szerencsere enyveskezu kollega hamar trombitanak nezte, ugyhogy vadaszhattam masik USB billzetet helyette.
Persze elso korben csak az ugyfelhez cipelos Labtec UltraFlat volt keznel, na attol meg nagyobb idegrohamot kaptam, amikor sokadszorra is mellenyultam a hulye Ins/Del satobbi elrendezesenek.
Ugyhogy hamar elokerult a fonokom altal rejtegetett olasz HP Bumblebee billzet, az legalabb kenyelmes volt, meg senki sem akarta lenyulni az idiota feliratozasa miattKar, hogy ~1 ev utan megadta magat a vevoje, itthoni regi L vevommel meg nem birtam osszehozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Logitech G513 - 5.000Ft (apró hibás)
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest